Rondreis: Ecuador 15 dagen, 14 nachten

Veelzijdige rondreis door Ecuador met de bus

v.a. 1045

Na een verblijf in Quito, de mooie hoofdstad van Ecuador, reist u richting het noorden van het land, waar u de kleurrijke Indianenmarkt van Otavalo bezoekt. U wandelt 2 dagen lang onder leiding van een lokale gids door het prachtige hoogland van Ecuador en overnacht in kleine inheemse dorpjes. Na het liefelijke plaatsje Baños komt u aan in de fraaie koloniale stad Cuenca. Vanaf Cuenca bezoekt u het Nationaal Park van Cajas. U eindigt deze reis in de stad Guayaquil. 

De routes van onze beide 15 daagse voorbeeldrondreizen in Ecuador zijn gelijk aan elkaar. Bij de goedkopere variant reist u echter zelf met het openbaar vervoer, zijn niet alle transfers inclusief, reist u niet met de Duivelsneustrein en zijn een aantal excursies niet inclusief in de reisprijs. Graag stellen wij voor u uw favouriete rondreis door Ecuador samen.

Ecuador rondreis, koloniale gebouwen in quito Ecuador rondreis, rivieroever met boom in het tropische regenwoud Ecuador rondreis, lappendeken aan groene akkervelden op heuvelEcuador rondreis, paarden lopen over een vlakte Ecuador rondreis, feest in de straten van quito Ecuador rondreis, de avond valt in quito


Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...