Vanaf 1.165,- per persoon.
Prijs is gebaseerd op 2 personen.

Individuele rondreizen Zuid Amerika

Wil je een rondreis door Zuid Amerika maken? Peru, Bolivia en Ecuador zijn alle bestemmingen die Tura-Travel aanbied. Wij bieden verschillende individuele rondreizen door Zuid Amerika aan, die op jou wensen worden aangepast.

Peru bewonderen

Tijdens een reis naar Peru bezichtig je de Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen. Je wandeld door de diepe Colca Canon of breng je een bezoek aan de Uros bevolking van de rieteilanden op het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Tijdens deze rondreis Peru 3 weken reis je langs alle hoogtepunten van het land. Wil je nog meer zien van dit prachtige land verken dan ook onze rondreis Noord Peru of verleng je reis met een verblijf in de jungle in het Tambopata Research Center. Geniet in dit land van de gastronomie, de Peruaanse keuken is in opkomst.

Ecuador verkennen

Ecuador wordt ook wel klein Zuid Amerika genoemd. Dit omdat dit “kleine” land alle kenmerken heeft die je tijdens een individuele rondreis door Zuid Amerika tegen kan komen. Een voorbeeld hiervan is het andesgebergte, het regenwoud of nevelwoud, de kust met zijn stranden. Breng een bezoek aan een van de prachtige vulkanen, bijvoorbeeld de Cotopaxi beklimmen in het midden van het land. Of boek een budget Galápágos cruise langs de prachtige eilanden! Je kunt kiezen voor een selfdrive Ecuador rondreis of je laten vervoeren tijdens een individuele rondreis Ecuador.

Bolivia ontdekken

Een individuele rondreis door Bolivia maken, met zijn indrukwekkende zoutvlaktes van Uyuni of het hoge gelegen La Paz? Ook in dit, minder bekende, land in Zuid Amerika valt genoeg te zien en te beleven. Struin over een van de lokale marktjes tijdens de bolivia highlights rondreis. Wil je nog meer zien? Bekijk dan ook eens een verblijf in de Bolivia jungle, een ecolodge in het hart van het nationaal park Madidi.

Individuele rondreizen Zuid Amerika

Onze individuele rondreizen door het mooie Zuid Amerika zijn op maat gemaakt voor jou en je reisgezelschap. Reizen door Zuid Amerika is voor al je zintuigen prikkelend, het lekkere eten, de mooie natuurlandschappen, de geuren op de lokale markten en het subtropische klimaat.

Wil je meer weten over ons en al onze mogelijkheden voor een rondreis Zuid Amerika neem dan contact met ons op, dan geven we je gratis en persoonlijk advies.