Mancora Beach Peru

Ondanks de lange kustlijn heeft Peru weinig aanlokkelijke zandstranden. De stranden bij Mancora in Noord Peru zijn hier een gelukkige uitzondering op. Het zeewater hier is door de warme golfstroom aangenaam van temperatuur en het is in Mancora Beach Peru over het algemeen het gehele jaar mooi weer.

Tura-Travel werkt in Mancora Beach Peru met verschillende ressorts zoals Mancora Beach. Mancora Beach is een luxe ressort met ruime kamers. Alle kamers hebben een eigen terras met zeezicht.
Het ressort ligt op ongeveer 10 minuten rijden ten zuiden van het dorpje Mancora en ligt direct aan het strand. Alleen de bezoekers van het ressort maken gebruik van het strand, dus er is altijd volop ruimte.
Mancora Beach heeft een groot algemeen terras met 2 zwembaden, ligstoelen en hangmatten. Het ressort heeft een eigen bar en restaurant.

Wil je naast relaxen ook nog actief zijn, dan is dit heel goed mogelijk. Activiteiten die je bijvoorbeeld kunt ondernemen zijn paardrijden op het strand of surfen op de golven. Het is mogelijk om surflessen te nemen. Ook zijn er in de omgeving een aantal interessante excursies te maken, zoals duikexcursies of walvisspotten op zee!

Deel dit nieuws op social media

Laat weten wat je er van vindt!!