Het was een schitterende vakantie in een prachtig land

Beestenmarkt Ecuador bevolking

Afgelopen week zijn wij teruggekomen van een onvergetelijk mooie vakantie door Ecuador.
We zijn gestart in de Amazone, Juma Lodge, in de Cuyabeno. Het was een mooie ervaring om 4 dagen met een kano door het regenwoud te trekken. De crew van de lodge was erg vriendelijk en zeer behulpzaam en het eten was super. Op Oudejaarsavond is er extra veel aandacht besteed aan het diner en de aankleding daarvan.
Hierna zijn we naar de Galapagos Eilanden gevlogen en zijn aan boord gegaan van M/S San Jose voor een cruise langs vele eilanden in het oostelijk deel van de eilandengroep. Wat een paradijs!! Telkens als we weer met een zodiac aan wal waren gebracht, werden we weer verrast. Elk eiland is anders en allemaal zijn ze magnifiek. Kost wat, maar het is onvergetelijk!

Terug op het vaste land hebben we het landarrangement voortgezet door de ”Road of the Volcanos” op te gaan. Van de Cotopaxi, in de sneeuw beklommen tot 4863 meter, naar het Quilotoa meer, waar we zijn afgedaald naar het kratermeer, met haar vele kleuren. Van hieruit door naar het mooi project “Inti Sisa” in Guamote. Mooi om te zien hoe hier aandacht wordt geschonken aan kinderen en moeders!! De treinreis op de duivelsneus in Alausi en de wandelingen in Cajas NP maakte het geheel zeer afwisselend, wat dit land zo interessant maakt. Al deze verplaatsingen hebben we gedaan met telkens een nieuwe chauffeur uit de regio. Ze waren altijd op tijd, reden veilig en hadden veel kennis van hun stukje Ecuador! We hebben afgesloten met een paar dagen “niets doen” in Puerto Lopez. Super plaatsje aan de kust, waar vervoer met de mototaxi (TukTuk) plaats vindt.

Het was een schitterende vakantie in een prachtig land. Dat een vakantie voor 100% aan je wensen voldoet, begint bij de voorbereidingen. Vanaf het begin is er persoonlijk contact geweest met Donald en zijn team. Hij heeft goed aangevoeld wat wij wilden en dat omgezet in een prachtige reis. Vragen werden altijd snel en accuraat beantwoord. Zelfs wijzigingen die wij wilden tijdens de reis werden snel via de mail bevestigd en geregeld. Dit alles heeft onze vakantie onvergetelijk gemaakt.

SUPER BEDANKT!!!

Rita en Henri (Ede)

Deel dit nieuws op social media

Laat weten wat je er van vindt!!