Bouwsteen regenwoud: Bellavista Lodge vanaf 2 dagen, 1 nacht

Overnachten in het nevelwoud van Ecuador

v.a. 245

Het reservaat Bellavista is deel van de westelijke uitlopers van het Andesgebergte en ligt op een hoogte van ongeveer 2000 meter boven zeeniveau. Het reservaat ligt in het groene en heuvelachtige nevelwoud. In het nevelwoud van Bellavista komen vele verschillende vogels voor en het gebied is daarom het summum voor vogelliefhebbers. De kolibrie is één van de vogels die veel in het reservaat voorkomen. Naast vogel spotten zijn er ook andere activiteiten als wandelen, fietsen en paardrijden rondom de lodge te ondernemen.

Tijdens de periode oktober - april is het regentijd in het gebied. De trails kunnen dan modderig zijn, maar het reservaat is ook dan prima te bezoeken.

De ecolodge Bellavista is een prachtige lodge middenin het nevelwoud. De lodge heeft verschillende kamers zoals suites, studio’s, familiekamers en twee persoonskamers. De lodge heeft een eigen restaurant.

Ecuador reis, tropische regenwoud, lodge aan een meer in de groene omgeving van het regenwoud Ecuador reis, tropische regenwoud, grote, hoge boom in het regenwoud Groene boomtoppen vanuit de lucht  


Het regenwoud van Ecuador

Lees verder...

Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...