Hotels Ecuador

Tura-Travel heeft een divers aanbod van accommodaties op vele bestemmingen in Ecuador. Wij werken veelal samen met kleinschalige accommodaties die karakteristiek zijn voor het land.

Hieronder ziet u foto's en een beschrijving van een aantal hotels in Ecuador met wie Tura-Travel vaak samenwerkt.


Quito, Hostal la Rabida ***

Deze kleine, sfeervolle hostal telt slechts 9 kamers. De algemene ruimte heeft een haard. Een aantal kamers hebben een eigen balkon en zicht op de binnentuin.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- wasserette
- restaurant
- tuin

    


Quito, San Francisco de Quito ***

Dit mooie hotel is gevestigd in een oud-koloniaal gebouw in het historische centrum van Quito. Alle kamers hebben een koloniale inrichting en sommige van de kamers hebben een open haard. Het restaurant van het hotel met de naam 1698 Camino Real serveert zowel regionale als internationale gerechten. Gasten kunnen ontspanning zoeken in de plantenrijke patio van het hotel.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- restaurant
- patio

    


Quito, Hotel la Casona de la Ronda ****

Hotel la Casona de la Ronda ligt aan een traditioneel straatje in het oude centrum van Quito. In vroegere tijden was deze buurt dé buurt van Quito waar kunstenaars en politici bijeen kwamen. Tegenwoordig zijn er galeries, cafés en leuke winkeltjes in de historische huizen gevestigd. Hotel Casona de la Ronda is een hotel met 22 kamers die uitkomen op een mooie, centrale patio. De kamers zijn conform het gebouw, ingericht met een koloniale uitstraling.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- open haard

ecuador hotel quito la ronda hal ecuador hotel quito la ronda straatkant ecuador hotel quito la ronda algemene ruimteecuador hotel quito la ronda slaapkamer ecuador hotel quito la ronda verdiepingen ecuador hotel quito la ronda slaapkamer 2


Guayaquil, Hotel Continental ***

Hotel Continental is een prima hotel in het financiële en commerciële centrum van Guayaquil. Het hotel ligt op loopafstand van de boulevard ‘Malecon 2000’.

Extra faciliteiten:
- airconditioning
- WiFi
- kabeltelevisie
- wasserette
- restaurant

  


Guayaquil, Oro Verde Guayaquil ****

Dit moderne hotel ligt in het het financiële en commerciële centrum van Guayaquil. Het hotel ligt dicht bij het Simon Bolivar Park (in de volksmond beter bekend als het leguanenpark). Het vliegveld is slechts op 10 minuten rijden van het hotel. 

Extra faciliteiten:
- airconditioning
- WiFi
- kabeltelevisie
- restaurant
- spa
- zwembad

    


Riobamba, Haciënda Abraspungo ****

Deze mooie haciënda ligt in de stad Riobamba in centraal Ecuador. De hacienda is gevestigd in een landelijk gebouw met een elegante koloniale inrichting. De kamers in deze hacienda zijn luxe en sommige van de kamers hebben een eigen balkon. Het restaurant serveert zowel regionale als internationale gerechten.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar lounge
- restaurant
- tuin
- tennisbaan
- fietsenverhuur

    


Otavalo, Haciënda Pinsaqui ****

De al eeuwenoude Haciënda de Pinsaqui bevindt zich in het Ecudoriaanse merendistrict, vlakbij het plaatsje Otavalo. De haciënda die op anderhalve uur rijden van Quito ligt, leent zich ideaal voor uitstapjes naar onder andere de poncho-markt van Otavalo, de meren van San Pablo, Cuicocha en Mojando en de witte, koloniale stad Ibarra. 
Bij de haciënda is het mogelijk paard te rijden, fietstochten te maken of te wandelen. Sommige van de kamers hebben een openhaard en/of jacuzzi.

Extra Faciliteiten:
- restaurant

ecuador hacienda hotel otavalo pinsaqui in de avond ecuador hacienda hotel otavalo pinsaqui hal ecuador hacienda hotel otavalo pinsaqui tuinecuador hacienda hotel otavalo pinsaqui woonkamer ecuador hacienda hotel otavalo pinsaqui fontijn ecuador hacienda hotel otavalo pinsaqui omgeving


Baños, Posada del Arte ***

Hotel Posada del Arte ligt in een rustig gedeelte van Baños, omgeven door grote watervallen en op loopafstand van het centrum. De kamers hebben een balkon of uitzicht op de tuin. Vier van de kamers hebben een jacuzzi.

Extra faciliteiten:
- restaurant

ecuador hotel banos posada arte leefkamer ecuador hotel banos posada arte voorkant ecuador hotel banos posada arte eetkamerecuador hotel banos posada arte slaapkamer 1 ecuador hotel banos posada arte eetkamer 2 ecuador hotel banos posada arte slaapkamer 2


Cuenca, Hotel Victoria ****

Hotel Victoria is een eersteklas hotel gelegen in het centrum van Cuenca aan de oever van de Tomebamba-rivier. De voorgevel is schitterend en gemaakt van onder andere marmer. Het hotel heeft een mooie tuin, grenzend aan de rivier.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- restaurant

ecuador cuenca hotel victoria straatkant ecuador cuenca hotel victoria receptie ecuador cuenca hotel victoria slaapkamerecuador cuenca hotel victoria lounge ecuador cuenca hotel victoria suite met balkon


Cotopaxi, Haciënda la Cienega *** en ****
Haciënda la Cienega is de oudste haciënda van de streek en behoord sinds de 17e eeuw toe aan de nakomelingen van de ‘Marques of Maenza’. De haciënda, gelegen dichtbij de vulkaan de Cotopaxi, ligt op anderhalve uur rijden van de hoofdstad Quito. De haciënda, gebouwd van vulkaansteen ligt te midden van mooie besneeuwde vulkaantoppen.
Bij de haciënda is het mogelijk paard te rijden of te wandelen.

Extra faciliteiten:
- restaurant
- open haard

ecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega oplaan ecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega fontijn ecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega poort ecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega loungeecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega voorkant ecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega lounge 2 ecuador hacienda hotel cotopaxi la cienega slaapkamer


Guamote, Gastenverblijf Inti Sisa**

Het gastenverblijf Inti Sisa ligt in het centrum van het stadje Guamote, bekend om haar donderdagmarkt. Inti Sisa heeft 23 kamers met eigen badkamer, een algemene keuken waar gebruik van kan worden gemaakt en een open haard in de algemene ruimte. Inti Sisa is ook een stichting dat investeert in sociale projecten in de omgeving.

 Extra faciliteiten:
- WiFi
- restaurant
- algemene ruimte met open haard

voorkant hostal inti sisa guamote ecuador eetruimte hostal inti sisa guamote ecuador slaapkamer hostal inti sisa guamote ecuador badkamer hostal inti sisa guamote ecuador

Ecuador reis mogelijkheden

 • reizen op maat
 • rondreizen
 • bouwstenen
 • comfort en luxe pakketten
 • startpakket
 • hotelovernachtingen
 • reisbegeleider
 • avontuurlijk en sportief
 • talencursus en vrijwilligerswerk
Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...