Bouwsteen natuur: Titicacameer Bolivia 1 of 2 dagen

Varen op het hoogst bevaarbare meer ter wereld

v.a. 85

Het Titicacameer is het grootste meer van Zuid-Amerika en tevens het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Volgens Incalegendes is Isla del Sol het eiland waar hun Zonnekoning werd geboren en waar hun beschaving begon. Op het eiland zijn diverse archeologische vindplaatsen van pre-Inca- en Incaculturen te vinden. Bij helder weer is het uitzicht van Isla del Sol op de omringende omgeving fenomenaal.

U kunt tijdens deze bouwsteen kiezen uit meerdere mogelijkheden. Zo kunt u vanuit het lieflijk stadje Copacabana met de boot een dagexcursie maken naar het eiland Isla del Sol. Het is bovendien mogelijk een nacht door te brengen op Isla del Sol. U kunt ook met een eersteklas catamaran over het Titicacameer varen. U brengt de nacht dan door in uw eigen cabine op de boot.

Bolivia reis, boot  op het Titicacameer met op de achtergrond bergen Bolivia reis, Boliviaanse boer sjouwt met mais Bolivia reis, terrassen op Isla del Sol in het TiticacameerBolivia reis, Boliviaan vaart met roeiboot op het Titicacameer Bolivia reis, Boliviaanse vrouwen met bolhoedje op de markt van Copacabana Bolivia reis, Boliviaanse vrouw zittend op het land met uitzicht over het Titicacameer


Hoe stelt u uw Bolivia reis samen?

Lees verder...

Uw Bolivia reis offerte aanvragen

Lees verder...