Bouwsteen regenwoud: Posada Amazonas vanaf 3 dagen

In korte tijd veel van het Peruaanse regenwoud zien

v.a. 455

Posada Amazonas is een lodge in het wat luxere segment. De lodge werkt steevast met goede (Engelssprekende) natuurkenneners/gidsen en het verblijf ter plekke is er aangenaam. De lodge aan de rivier de Tambopata ligt op een uur varen van het stadje Puerto Maldonado.

Dieren die veel rondom de lodge voorkomen zijn apen als bruinrug tamarins, doodshoofdaapjes, bruine kapucijnapen, rode brulapen en grijze springapen en andere dieren als kaaimannen, capibara’s, papegaaien, reuzen otters en vele andere soorten vogels. Verder komen in de omgeving ook dieren voor als bijvoorbeeld poema’s, jaguars, maar voor deze dieren moet u wel wat geluk hebben om ze te kunnen zien.

Door de relatief korte reistijd tussen Puerto Maldonado en de lodge is deze lodge zeer geschikt voor iedereen die in een korte tijd veel van het regenwoud wil zien.

reis Peru, Rivier Madre de Dios Amazone regenwoud Peru reis Peru, Kleine kikker op een takje regenwoud Peru reis Peru, Aap in het regenwoud van Perureis Peru, Twee bruine apen aan het dollen in het regenwoud van Peru reis Peru, Lodge Posada Amazonas Tambopata regenwoud reis Peru, Rivier Tambopata regenwoud Peru 


Het regenwoud van Peru

Lees verder...

Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...