Orlando Vasquez de la Cruz


Ik ben opgegroeid in Ica, een stad 300 km ten zuiden van de hoofdstad Lima (Peru). Na de middelbare school ben ik naar de stad Cusco vertrokken en heb daar een studie Engels gevolgd. Naast de studie werkte ik in een restaurant waar veel reizigers kwamen. In die tijd heb ik besloten een opleiding in de toeristische sector te gaan volgen.
In Lima heb ik gestudeerd aan de Cenfotur, één van de beste toeristische instituten in Peru. Hier heb ik de studie ‘Leiding geven aan een reisbureau’ gevolgd. Binnen deze studie heb ik ook Italiaans geleerd. Na deze opleiding heb ik als gids gewerkt in Lima en omgeving.
Vanaf jongs af aan heb ik de interesse om nieuwe plekken en mensen te leren kennen. De afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad om veel te kunnen zien van de wereld. Als inwoner van Peru zou ik graag mijn ervaringen die ik in dit werelddeel heb, willen delen met hen die deze landen willen leren kennen.
Ik ben vanaf de oprichting onderdeel van Tura-Travel en vanuit het kantoor van Tura-Travel in Cusco leid ik het team dat de reizen voor jou organiseert. Ik hoop je graag in één van de drie Andeslanden te zien!