Bouwsteen stad: Lima vanaf 2 dagen, 1 nacht

Overnachten in de aangename wijk Miraflores

v.a. 90

De hoofdstad Lima is de grootste stad van Peru. De stad is gesticht door de Spaanse conquistador Francisco Pizarro. Een derde van de Peruaanse bevolking, ongeveer 8 miljoen mensen, leeft in deze stedelijke metropool.
Lima heeft een oud centrum en meerdere moderne wijken waarvan de wijk Miraflores de bekendste is. Toegegeven, Lima is op het eerste zicht onaantrekkelijk, vooral tussen april en november wanneer de stad in dikke nevelen is gehuld. Lima heeft echter veel meer te bieden dan men in eerste instantie van haar verwacht: zij verdient het ontdekt te worden. Een tip: laat u een dag op sleeptouw nemen door een lokale gids en geniet van het fraaie historische stadscentrum en de interessante musea. Vergeet niet ’s avonds te genieten van het lekkere eten en de sfeer in één van de restaurantjes in de bruisende wijk Barranco.

Nachtelijk uitzicht over uitgaanswijk Barranco, Lima Paragliding voor de kust van Miraflores, Lima Koloniaal houten balkon in Lima centrumKleurige buitenwijk van Lima Inca-ruines Pachacamac net buiten Lima Pre-Inca masker in museum in Lima


Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...