Vanaf 1.595 per persoon.
Prijs is gebaseerd op 2 personen.

Peru highlights

Peru is bekend als het land van de Inca’s in Zuid Amerika. Het Incarijk ontstond omstreeks de 13e eeuw in de hooglanden van het huidige Peru. De hoofdstad van de Inca’s was Cusco, een mooie stad in het Andes-gebergte. Van 1572 tot 1821 werd Peru door Spanje bestuurd. Na een oorlog samen met Bolivia hebben ze deze strijd tegen de Spaanse overheersing gewonnen.

Highlights van zuid Peru

Lima is meer dan de hoofdstad van Peru, vanaf hier start je rondreis Peru! Wil je alle highlights zien van Peru? Start je vakantie dan in Lima en geniet van de heerlijke Peruaanse keuken, flaneren op de boulevard of genieten van een drankje in de gezellige wijk Barranco. Van Lima reis je door het zuiden van Peru naar de koloniale stad Arequipa. Hier breng je een bezoek aan het kleurige Santa Catalina klooster en spot je de Condor in de Colca Canyon of neem je een duik in een van de warmwaterbaden. In Puno vaar je op het Titicacameer en ontmoet je de lokale bevolking, de Uros, op de rieteilanden.

Reis naar Machu Picchu

Natuurlijk sluit je de reis af met de highlight Machu Picchu, één van de zeven wereldwonderen. Je hebt de mogelijkheid om met de trein naar het dorpje Aguas Calientes af te reizen om vanaf daar naar Machu Picchu te gaan. Maar wat onze reizigers een echte highlight vinden is het bewandelen van het Inca Trail Peru pad van Machu Picchu. Voor een échte experience van Peru zeker aan te raden!

Bijzondere reis naar Peru

Wil je een unieke vakantie naar Peru? Bezoek dan het minder bekende noorden van Peru. Ook hier zijn genoeg highlights van Peru te bewonderen. Wat dacht je van Kuelap, de Machu Picchu van noord Peru, maar ook de modderstad Chan Chan? Sluit je rondreis in Peru af met een paar dagen aan het witte stranden van Mancora. Lees hier meer over de rondreis noord Peru!

De reizen naar Peru worden voor jou op maat gemaakt!
Wil je niet alleen Peru bezoeken maar dit land combineren? Wij hebben speciaal voor jou twee inspiratie reizen gemaakt: reis 3 weken door Peru en Bolivia of maak een rondreis door Peru en Ecuador.

Wil je meer weten over onze reizen naar Peru of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!