Wie zijn wij
 

Tura-Travel is een jonge en flexibele reisorganisatie, waarvan de leiding in handen is van een Zuid-Amerikaan en een Europeaan die op verschillende manieren meerdere jaren ervaring hebben met het toerisme in Zuid-Amerika.
 


Donald Koskamp

Tijdens mijn propedeuse jaar van de studie ‘Sociale Geografie’ te Utrecht raakte ik geïnteresseerd in Zuid-Amerika. In 1997 ben ik voor het eerst meerdere maanden naar Peru gegaan. Ik raakte zo verslingerd aan het leven daar, dat ik daarna nog vele malen naar het Zuid-Amerikaanse werelddeel afgereisd ben. In de jaren na 1997 heb ik de meeste Zuid-Amerikaanse landen bezocht, maar een speciale voorkeur heb ik altijd voor de drie Andeslanden Peru, Bolivia en Ecuador gehouden. Vanaf begin 2000 heb ik meerdere jaren als reisbegeleider in de drie Andeslanden gewerkt. Al snel is toen ook het idee ontstaan om reizen te organiseren in deze drie landen. Ik vind het belangrijk dat een reiziger precies dé reis kan samenstellen die hij of zij wil maken en ik hoop dat u dat bij Tura-Travel terug kan vinden.

Graag help ik u met het samenstellen van uw reis in één of meer van de schitterende Andeslanden!

Met vriendelijke groet!
donald@tura-travel.nl of
info@tura-travel.nl


Orlando Vásquez de la Cruz 

Ik ben opgegroeid in Ica, een stad 300 km ten zuiden van de hoofdstad Lima (Peru). Na de middelbare school ben ik naar de stad Cusco vertrokken en heb daar een studie Engels gevolgd. Naast de studie werkte ik in een restaurant waar veel reizigers kwamen. In die tijd heb ik besloten een opleiding in de toeristische sector te gaan volgen.
In Lima heb ik gestudeerd aan de Cenfotur, één van de beste toeristische instituten in Peru. Hier heb ik de studie ‘Leiding geven aan een reisbureau’ gevolgd. Binnen deze studie heb ik ook Italiaans geleerd. Na deze opleiding heb ik als gids gewerkt in Lima en omgeving.
Vanaf jongs af aan heb ik de interesse om nieuwe plekken en mensen te leren kennen. De afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad om veel te kunnen zien van de wereld. Als inwoner van Peru zou ik graag mijn ervaringen die ik in dit werelddeel heb, willen delen met hen die deze landen willen leren kennen.

Vanuit het kantoor van Tura-Travel in Lima leid ik het team dat de reizen voor u organiseert. Ik hoop u graag in één van de drie Andeslanden te zien!

¡Saludos cordiales!


Flore Meylan

Na mijn studie Pedagogiek heb ik enkele maanden door Peru gereisd en heb ik een tijdje in Ayacucho gewoond. Een kleine stad midden in het Andes gebergte. Een aantal jaren later ben ik nog eens terug gegaan en heb toen ook een groot deel van Bolivia gezien.
Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de technische zaken van Tura-Travel, maar om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor u zult u me ook kunnen treffen aan de telefoon.