Waarom reizen met Tura-Travel?


Reizen op maat met ons unieke ‘bouwstenen-systeem’.

Voor elk van de drie Andeslanden, Peru, Bolivia en Ecuador, bieden we één of meerdere rondreizen aan. Ook is het mogelijk een rondreis te maken in een combinatie van deze landen.
Daarnaast hebben we onze reizen verdeeld in bouwstenen. Elke bouwsteen vertegenwoordigt een reis van een aantal dagen in een bepaald gebied. Door het combineren van bouwstenen, stelt u uw eigen reis samen.

Niets moet, alles kan.

Individuele vrijheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze reizen zijn zo opgebouwd dat u de complete vrijheid heeft uw eigen reis samen te stellen. U kunt hier onbeperkt met ons van gedachten over wisselen.
Alle excursies zijn facultatief en kunt u via ons, maar ook ter plekke zelf regelen.

Advies door reisadviseurs die de regio als hun broekzak kennen.

Tura-Travel beperkt zich tot het aanbieden van reizen in de drie landen Peru, Bolivia en Ecuador. Naast dat een deel van onze reisadviseurs uit één van deze drie landen komt, hebben alle adviseurs meerdere jaren aan reiservaring in dit deel van de wereld.

Ruime keuze aan excursies en andere mogelijkheden.

Het is meestal geen toeval dat veel reizigers dezelfde plekken willen zien. Naast deze ‘highlights’ biedt Tura-Travel echter ook veel mogelijkheden aan om andere delen van deze drie landen te bezichtigen.
Naast de verschillende reizen heeft Tura-Travel een groot aanbod van excursie-mogelijkheden.
Tot slot biedt Tura-Travel ook verschillende sportieve – en avontuurlijke activiteiten en talenschoolpakketten aan. Mocht u desondanks nog iets missen, laat ons dit dan weten en wij proberen het voor u te regelen.

Prijs en vertrekgarantie.

Onze prijzen staan vast, dus u komt achteraf niet voor onaangename verassingen te staan. Een eenmaal geboekte reis gaat altijd door. Al onze reizen worden gekenmerkt door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit hoeft niet meer te kosten.

Ondersteuning van lokale projecten.

Tura-Travel vindt het belangrijk en ziet het als haar taak om goede lokale projecten te ondersteunen.

24/7 bereikbaar.

Tura-Travel probeert alles zo goed mogelijk te regelen. Het kan echter altijd zo zijn dat u tegen een bepaald probleem aanloopt. Hiervoor is een noodnummer 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.