Onze mogelijkheden

  • reizen op maat
  • rondreizen en bouwstenen
  • comfort en luxe pakketten
  • startpakket
  • hotelovernachtingen
  • reisbegeleider
  • avontuurlijk en sportief
  • talencursus en vrijwilligerswerk

Reizen op maat
Tura-Travel regelt de overnachtingen en het transport. Daarnaast regelen wij alle transfers naar en van uw hotel. Per rondreis of bouwsteen staat op deze website aangegeven wat inclusief is en wat exclusief is. Wanneer u een reis bij ons boekt, krijgt u van ons een bevestiging van de door u geboekte reis. Voor aanvang van de reis krijgt u het reisschema en de informatie over de hotels. In de hotels liggen uw reistickets klaar.
Tura-Travel is gespecialiseerd in individuele reizen op maat. Als u zelf met een eigen groep op pad wilt, kunnen wij dit zeker voor u organiseren. Dit is dan een groepsreis op maat.


Tegen een meerprijs kunnen we een Engelssprekende reisbegeleider voor u regelen.

Bij acute problemen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, contact opnemen met Tura-Travel in Peru. Dit nummer is ook te bereiken vanuit Bolivia of Ecuador.

Rondreizen en bouwstenen
Op onze website treft u rondreizen aan in één bepaald land of in een combinatie van een aantal landen. Het is mogelijk de aangeboden rondreizen aan te passen naar uw wens.

De verschillende stukjes reis die u bij ons kunt boeken noemen we bouwstenen. Door het combineren van de verschillende bouwstenen stelt u uw eigen reis samen.
Onder elke rondreis of bouwsteen vindt u een lijst met directe verbindingen naar andere rondreizen en bouwstenen.
 
Comfort en luxe pakketten
Onze reizen hebben we (indien van toepassing) verdeeld in comfort en luxe pakketten.

Het comfort-pakket: De hotels hebben gemiddeld 3 sterren. Het vervoer bestaat uit openbaar- en soms uit privé-vervoer. Het ontbijt in de hotels is inclusief.
Het luxe-pakket: De hotels hebben gemiddeld 4 sterren. Het vervoer bestaat uit openbaar- en soms uit privé-vervoer. Het vervoer is soms net iets luxer dan in het comfort-pakket. Het ontbijt in de hotels is inclusief.

Startpakket
U wilt zoveel mogelijk zelf regelen in het land waar u gaat reizen, maar u wilt wel op een ontspannen manier beginnen? Dan is het mogelijk u door ons op te laten halen van het vliegveld of het busstation en ons uw eerste hotelnacht(en) te laten regelen. Zie hiervoor de bouwstenen: Stad.

Hotelovernachtingen

Tura-Travel regelt voor u ook aparte hotelovernachtingen. We bieden in veel plaatsen in Peru, Bolivia en Ecuador diverse hotels aan in verschillende prijscategorieën.

Reisbegeleider
Tura-Travel werkt met lokale reisbegeleiders. Een reisbegeleider van Tura-Travel spreekt altijd Engels. Hij of zij heeft toerisme gestudeerd en kent de plekken waar u naar toe gaat goed. Naast het delen van kennis en het geven van tips, zal de reisbegeleider u zoveel mogelijk helpen met praktische zaken van de reis.
De reisbegeleider probeert altijd zo goed mogelijk met u te overleggen wat hij of zij voor u kunt doen. Het is niet de bedoeling dat u zich verplicht voelt wat met de reisbegeleider te doen.
Een reisbegeleider is niet inclusief bij de reizen van Tura-Travel. De kosten voor een reisbegeleider zijn ongeveer 50 euro per dag. Indien u met meerdere personen reist, kunt u deze kosten dus delen. Vanaf een groep van 10 personen is de reisbegeleider altijd gratis.

Avontuurlijk en sportief
Naast reizen kunt u ook bij ons terecht voor avontuurlijke en sportieve activiteiten. U wilt zweefvliegen langs de kliffen van Lima, fietsen van een vulkaan of duiken bij de Galápagos eilanden? Wij regelen het voor u. Kijk per land wat wij aanbieden.
 
Talencursus en vrijwilligerswerk
Wilt u Spaans leren? In de verschillende landen hebben we contact met meerdere talenscholen. U kunt vaak zelf kiezen of u wilt verblijven in een hotel of bij een gastgezin.
Indien u (na een talencursus Spaans) aan de slag wilt gaan als een vrijwilliger, dan kunnen wij dit voor u regelen.

 

Hoe stelt u uw reis samen?

Lees verder...

Uw reis offerte aanvragen

Lees verder...