Bouwsteen trekking: Salkantay Incatrail naar Machu Picchu 7 dagen, 6 nachten

Schitterende trekking naar Machu Picchu met overnachtingen in luxe lodges

v.a. 2795

De stad Cusco is het startpunt voor de zevendaagse Salkantay Incatrail naar Machu Picchu. De eerste 5 nachten slaapt u in luxe lodges en de laatste nacht in een viersterren hotel in het plaatsje Aguas Calientes. U loopt deze trekking onderbegeleiding van een Engelstalige gids. Speciale dragers en paarden dragen voor u de extra bagage.

Tijdens de 6 dagen durende wandeling daalt u in hoogte. Dit merkt u mede aan de steeds groener wordende omgeving. Het natuurschoon onderweg is prachtig en de uitzichten zijn adembenemend. De tocht leidt u langs verschillende archeologische Inca-vindplaatsen, met als einddoel Machu Picchu, één van de zeven wereldwonderen.

Peru reis, llactapata ruines tijdens salkantay trekking naar machu picchu Peru reis, besneeuwde top van de berg salkantay Peru reis, machu picchu in een ochtendmistPeru reis, mooi uitzicht tijdens trekking salkantay naar machu picchu Peru reis, wandelende mensen tijdens de salkantay trekking Peru reis, overnachtingsplaats bij nacht van luxe lodge tijdens salkantay trekking


Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...