Bouwsteen trekking: Huaraz, Santa Cruz naar Vaqueria 4 dagen, 3 nachten

Meerdaagse wandeling door de Cordillera Blanca

v.a. 495

De stad Huaraz is de uitvalsbasis voor diverse trekkings in het noorden van Peru. Dit mooie berggebied wordt ook wel ‘het Zwitserland van Peru’ genoemd.

Tijdens deze dagen trekt u met een Engelstalige gids en dragers de Cordillera Blanca (Nationaal Park Huascarán) met zijn prachtige uitzichten in. U loopt langs ravijnen, paarse meren, dichtbegroeide bossen en hooggelegen kale weides. Tijdens deze trekking komt u over passen van bijna 4800 meter en ziet u om u heen bergen waarvan er velen meer dan 6000 meter hoog zijn. In het Nationaal Park van Huascarán leven dieren als de jaguars, lama’s, guanaco’s, moerasherten, Peruaanse tapirs, verschillende soorten kolibries en vele soorten eenden.
Vanuit de stad Huaraz zijn ook diverse dagexcursies te maken naar schitterende stukken natuur rondom de stad. Het is ook mogelijk trekkings van minder of meer dagen in de Cordillera Blanca te lopen. Wij kunnen u hier meer informatie over opsturen.

Peru reis, tenten voor de besneeuwde berg Huascarán Peru reis, lief meisje met kleurige kleding uit Noord Peru Peru reis, bergmeer in de Cordillera Blanca, PeruPeru reis, bepakte ezels in de Cordillera Blanca, Noord Peru Peru reis, Toeristen aan het wandelen in de Cordillera Blanca Peru reis, zonsondergang in de Andes van Noord Peru


Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...