Spaans leren in Cusco, Peru

Spaans spreken tijdens uw rondreis in Peru is zeker een meerwaarde. Vaak spreekt u na 3 of 4 weken les, enigszins afhankelijk van uw taalgevoel, al een aardig woordje Spaans. 
In samenwerking met de taalschool don Quijote biedt Tura-Travel in Cusco lespakketten Spaans aan. U kunt bij ons een heel pakket – inclusief Spaanse lessen en overnachtingen – boeken. 

Cursus Spaans
Les heeft u meestal in groepen van 2 tot 3 personen. Naast lessen in groepsverband is het ook mogelijk om individueel les te krijgen. Een lesweek bestaat uit 20 lesuren. Indien u meer uren wilt volgen dan kan dit tegen bijbetaling. Lesmateriaal krijgt u ter plekke aangeboden en hoeft u dus niet zelf mee te nemen. Neemt u wel een eigen woordenboek mee.

Aan het begin van de cursus wordt uw niveau vastgesteld. Aan de hand van uw niveau wordt u ingedeeld in één van onderstaande niveaus:
A1 = Absoluut beginner
A2 = Beginner
B1 = Halfgevorderd
B2 = Gevorderd
C1 = Vergevorderd
C2 = Volledige beheersing

Don Quijote
Taalschool don Quijote, opgericht in 1986, is al jarenlang een specialist in het onderwijzen van het Spaans als vreemde taal. De organisatie heeft verschillende eigen talenscholen in Spanje, maar ook in Zuid-Amerika. De lessen, zijn mede door de jarenlange ervaringen, van een kwalitatief hoog niveau.

Taalschool Cusco
De taalschool in Cusco is gevestigd in een mooi, koloniaal gebouw op nog geen 2 blokken van het centrale plein in Cusco. De faciliteiten van de taalschool bestaan uit: 17 klaslokalen, een buitenruimte, videokamer, auditorium en WiFi.
Dagelijks worden er op de school gratis activiteiten georganiseerd als muziek-, dans- en kooklessen, lezingen en films 
Buiten de lessen om biedt de school een groot scala aan leuke activiteiten en excursies. Zo kunt u het geleerde Spaans in de praktijk oefenen.

  

Huisvesting
Overnachten kunt u bij een gastgezin of in de studentenhuisvesting van de taalschool. De gastgezinnen zijn speciaal geselecteerd. Het woord gezin moet u overigens niet te letterlijk opvatten. Dit kan ook bijvoorbeeld bij een stel zijn waar de kinderen al uit huis zijn. De studentenhuisvesting bevindt zich in hetzelfde gebouw als de taalschool, de badkamers worden gedeeld en er is een groot terras aanwezig.
Het verblijf bij het gastgezin en de studentenhuisvesting is op basis van halfpension (ontbijt en lunch).

Vrijwilligerswerk
Na een taalcursus Spaans is het mogelijk om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Dit hoeft niet altijd in dezelfde stad of hetzelfde dorp te zijn waar u uw Spaanse lessen heeft gevolgd. Vrijwilligerswerk is er vooral bij sociale projecten en in natuurgebieden. Vrijwilligerswerk kunnen we voor u regelen indien u minimaal 2 weken via ons Spaanse lessen heeft gevolgd en gebruik heeft gemaakt van één van onze ‘slaapadressen’. Gedurende het vrijwilligersproject blijft u contact houden met een contactpersoon van ons, zodat we op de hoogte blijven van hoe het met u en het project gaat en zullen we u indien nodig steunen. Wanneer u met het vrijwilligerswerk begint, kunt u ervoor kiezen bij de gastfamilie te blijven of naar een andere huisvesting te gaan. 

Overige informatie
- Startdata voor alle niveaus is op elke maandag, het gehele jaar door.
- Minimum leeftijd = 16 jaar.
- 1 les duurt 55 minuten.
- Het lesmateriaal is inclusief.
- Het maximaal aantal studenten per klas zijn 6 personen.
- Indien er geen groepscursus beschikbaar is, dan wo ter vervanging 2 individuele lesuren aangeboden.
- Er geldt 10 % korting op de cursusprijs voor cursussen vanaf 8 weken.
- Er geldt 50 % korting in een individuele les voor de 2e persoon.
- Vrijwilligerswerk is mogelijk na minimale deelname van 2 lesweken. U dient daarnaast ook minimaal 2 weken deel te nemen aan het vrijwilligerswerk.
- De transfer van het vliegveld is inclusief wanneer u accommodatie bij ons boekt.
- Naast de stad Cusco is het ook mogelijk Spaans lessen te volgen in de Heilige Vallei of in het regenwoud van Tambopata. Vraag naar de voorwaarden.
- De school is gesloten op de volgende feestdagen: 1 januari, 18 april, 1 mei, 19 en 24 juni, 28 juli, 30 augustus, 8 oktober, 1 november, 8, 24*, 25 en 31* december (Op 24 en 31 december is de school een halve dag geopend).


Prijzenlijst

Cursus Spaans

   
Intensief 20 groepslessen USD 140
Individueel 20 individuele lessen USD 220
'Best of Both' 20 groepslessen + 10 individuele lessen USD 255

 

Huisvesting

2-pers. kamer 1-pers. kamer
Gastgezin, halfpension - USD 165
Residencia halpension USD 165 USD 220

 

Overige

 
Bemiddelingskosten vrijwilligerswerkprogramma USD 125
Extra nacht bij alle huisvestingsopties USD 37
Transfer vanaf vliegveld Cusco Gratis


Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...