Rondreis: Peru en Bolivia gecombineerd 2 32 dagen, 31 nachten

Uitgebreide rondreis door deze 2 mooie landen

v.a. 2645

Deze rondreis door Zuid Peru en Bolivia neemt u mee langs verschillende hoogtepunten. Als afsluiting van deze rondreis bezoekt u de voormalige Incahoofdstad Cusco en Machu Picchu, één van de zeven wereldwonderen van de wereld.

Peru staat natuurlijk bekend als het land van de Inca’s. Wat u bijvoorbeeld in Peru kunt bezichtigen zijn de Ballestas-eilanden voor de kust, de Nascalijnen vanuit de lucht, de Colca Canyon met haar condors en het Titicacameer met haar eilanden. Op één van deze eilanden logeert u een nacht bij de lokale bevolking thuis.

Bolivia heeft veel meer te bieden dan men vaak denkt. Het land is de bakermat van de pre-Incacultuur Tiahuanaco. Nog steeds kunt u de overblijfselen van deze grootse en voor velen onbekende hooglandcultuur zien. Enkele voorbeelden van wat u tijdens deze rondreis in Bolivia tegenkomt: de uitgestrekte zoutvlakte en kleurrijke meren bij de stad Uyuni in het zuidwesten van het land en de hooglanden met het Titicacameer en zijn Zonne-eiland in het westen van het land. In het verleden heeft Bolivia veel geleden en de armoede is nog steeds goed zichtbaar in de mijnstad Potosí. Tot slot zijn de hoogst gelegen hoofdstad ter wereld La Paz, de mooie koloniale stad Sucre en de kleurrijke markten in het land zeker de moeite waard om te bezoeken.

rondreis Peru en Bolivia, alpaca's in een groene wei rondreis Peru en Bolivia, pinguin op een rots bij de Ballestas eilanden rondreis Peru en Bolivia, boer met rode poncho en ezel met bepakking zijn onderwegrondreis Peru en Bolivia, uitzicht over bruin groene dal met besneeuwde berg op de achtergrond rondreis Peru en Bolivia, uitzicht over Machu Picchu, één van de zeven wereldwonderen rondreis Peru en Bolivia, groen riet in het Titicacameer


Hoe stelt u uw Peru en Bolivia reis samen?

Lees verder...

Uw Peru en Bolvia reis offerte aanvragen

Lees verder...