Bouwsteen regenwoud: Manu 3, 5, 7 of 9 dagen

Rondtrekken in het grootste natuurreservaat van Peru

v.a. 435

Het natuurreservaat van Manu is het grootste nationale park in Peru. Het park kent alle ecologische zones die in het Amazone-regenwoud bestaan en kent één van de grootste biodiversiteiten van welk park ter wereld dan ook.

Tura-Travel biedt bouwstenen aan van 3, 5, 7 en 9 dagen in het natuurreservaat van Manu. Deze bouwstenen starten in Cusco. De eerste dag rijdt u een hele dag per truck op een onverharde weg door het Andesgebergte om in het regenwoud te eindigen. Tijdens uw verblijf in Manu verkent u per boot en te voet onder begeleiding van deskundige natuurgidsen het natuurreservaat. Dieren die u in het regenwoud kunt aantreffen zijn onder andere kaaimannen, reuzenotters, jaguars, poema´s, vele soorten apen, vogels en vissen. U slaapt gedurende deze bouwstenen in verschillende lodges.

Kleurige papagaaien in het regenwoud van Peru reis Peru, Cloud Forest in natuurreservaat van Manu reis Peru, regenwoud, Uitzicht op Boca Village, Manureis Peru, Kleurige vogel vliegend over rivier in het regenwoud reis Peru, Schattig aapje op een boomstronk reis Peru, Idyllisch uitzicht vanaf een meer in het regenwoud


Het regenwoud van Peru

Lees verder...

Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...