Bouwsteen regenwoud: Heliconia Amazon River Lodge vanaf 3 dagen, 2 nachten

Roze dolfijnen spotten in het regenwoud van Noord Peru

v.a. 375

De regio Loreto ligt in het noordoosten van Peru en is alleen per boot of vliegtuig bereikbaar. Dichtbij de regionale hoofdstad Iquitos liggen de nationale parken Pacaya-Samiria en Allpahuayo-Mishana. In de regio stromen meerdere rivieren waarvan de bekendste de Amazone is. De regio staat bekend om haar grote verscheidenheid aan flora en fauna.

Tura-Travel biedt bouwstenen van 3 en 4 dagen aan in een natuurreservaat op 80 kilometer van de stad Iquitos. U vliegt de eerste dag vanuit Lima naar Iquitos en de laatste dag weer terug. U verblijft in de luxueuze Heliconia Amazon River Lodge aan de oever van de Amazone, van waaruit u met één van de gidsen wandelingen en boottochten maakt.
Dieren die u in het regenwoud kunt aantreffen zijn verschillende soorten apen en vogels, tapirs, jaguars, poema´s, reuzenotters, kaaimannen en 'last but not least' de roze zoetwaterdolfijn.
Het is mogelijk om deze bouwsteen te verlengen met een verblijf van één of meer dagen in de stad Iquitos.

Peru reis, Amazone, krokodil in het regenwoud Peru reis, Amazone, zoetwater dolfijn in het regenwoud Peru reis, Amazone, klein bootje in de schemering op een rivier in de Amazone Peru reis, Amazone, Kleurige, harige en veelpotige insect in het regenwoud Peru reis, Amazone, erosie van oever van zijrivier van Amazone rivier Peru reis, Amazone, inheems dorpje aan oever van rivier in het Amazone regenwoud


Het regenwoud van Peru

Lees verder...

Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...