Hotels Peru

Tura-Travel heeft een divers aanbod van accommodaties op vele bestemmingen in Peru. Wij werken veelal samen met kleinschalige accommodaties die karakteristiek zijn voor het land.

Hieronder ziet u foto's en een beschrijving van een aantal hotels in Peru met wie Tura-Travel vaak samenwerkt.


Lima, San Augustín Colonial ***

Hotel San Augustín Colonial ligt in de wijk Miraflores. Het hotel, gehuisvest in een oud en koloniaal gebouw, heeft moderne kamers.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant

  


Lima, Miraflores Park Hotel *****

Het Miraflores Park Hotel is één van de beste hotels in Lima. Het hotel ligt aan de kust in de moderne wijk Miraflores. De wijk Miraflores is een prima startpunt voor het maken van excursies naar onder andere de wijk Barranco of het koloniale centrum van Lima. Dicht bij het hotel ligt het uitgaanscentrum Larco Mar met vele verschillende exclusieve winkeltjes, restaurantjes en cafés. Het hotel zelf heeft ook een goed restaurant. Miraflores Park hotel heeft suites in verschillende prijsklassen en een luxe spa en zwembad waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant
- spa
- fitness centrum
- zwembad

peru hotel lima miraflores park uitzicht peru hotel lima miraflores park suite peru hotel lima miraflores park massageruimte


Cusco, Hotel Monasterio *****

Velen vinden Hotel Monasterio het mooiste hotel van Cusco. Het hotel is een voormalig klooster en is prachtig gerestaureerd. Veel kamers liggen rondom twee van de koloniale binnenplaatsen. Het Monasterio ligt slechts op enkele minuten wandelen van het centrale plein van Cusco. Het hotel heeft kamers en suites in verschillende prijsklassen.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant
- binnentuin

peru hotel cusco monasterio  peru hotel cusco monasterio binnentuin peru hotel cusco monasterio suite


Cusco, Palacio Nazarenas *****

Palacio Nazarenas is een voormalig paleis en klooster en één van de mooiste hotels in Cusco. Het relatief nieuwe hotel heeft een aantal mooie binnenplaatsen. Palacio Nazarenas ligt slechts op enkele minuten wandelen van het centrale plein van Cusco. Het hotel heeft suites in verschillende prijsklassen en heeft een luxe spa en zwembad.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- bar restaurant
- spa
- zwembad
- binnentuin

peru hotel cusco nazarenas peru hotel cusco nazarenas suite peru hotel cusco nazarenas massageruimte


Arequipa, San Augustín Posada del Monasterio ***

Hotel San Augustín Posada del Monasterio ligt op loopafstand van het centrale plein van Arequipa (Plaza de Armas) en tegenover de belangrijkste toeristenattractie van de stad: het klooster van Santa Catalina.

Het hotel is gehuisvest in een traditioneel koloniaal gebouw uit de 18e eeuw en is gebouwd van witte vulkanisch gesteente afkomstig van de vulkanen in de buurt. De vertrekken in het hotel zijn met smaak ingericht.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant

    


Ollantaytambo, El Alberque ***

El Alberque, oorspronkelijk geopend in 1925 onder de naam Santa Rosa, is een mooi en romantisch hotel naast het station van Ollantaytambo.

Het hotel heeft in totaal 16 kamers die elegant zijn vormgegeven en heeft een schitterende binnentuin met mooie bloemen en bomen met onder andere perziken en avocado’s.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant
 

  


Urubamba, Heilige Vallei, Hotel Rio Sagrada *****

Hotel Rio Sagrada ligt bij het plaatsje Urubamba in de Heilige Vallei. Het hotel ligt middenin prachtige natuur, heeft een mooie eigen tuin en is een prima plek om tot rust te komen. Vanaf het hotel kunnen excursies worden gemaakt naar onder andere de ruïnes van Ollantaytambo of de zoutpannen van Maras. Het hotel leent zich als perfecte tussenstop van Cusco naar Machu Picchu. Het hotel heeft villa’s en suites in verschillende prijsklassen en heeft een luxe spa.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- bar restaurant
- spa
- tuin

hotel peru urubamba rio sagrada hotel peru urubamba rio sagrada spa hotel peru urubamba rio sagrada suite


Aguas Calientes, Mapi Santuary Lodge *****

De MaPi Santuary Lodge is een luxe hotel, pal naast Machu Picchu. Het hotel heeft kamers en suites in verschillende prijsklassen. In het hotel zijn masseurs aanwezig die u na een dag flink wandelen kunnen masseren.

Extra faciliteiten:
- bar restaurant
- massage ruimte
- tuin

peru hotel machu picchu mapi santuary lodge peru hotel machu picchu mapi santuary lodge ontbijtzaal peru hotel machu picchu mapi santuary lodge suite


Puno, Qalasaya hotel ****

Het Qalasaya hotel is een modern hotel in het centrum van Puno. Het hotel heeft suites met panoramische uitzichten op het Titicacameer.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- bar restaurant

peru hotel puno qalasaya restaurant peru hotel puno qalasaya peru hotel puno qalasaya loungeperu hotel puno qalasaya lounge 2 peru hotel puno qalasaya slaapkamer peru hotel puno qalasaya slaapkamer 2 peru hotel puno qalasaya badkamer


Paracas, Zarcillo Paradise **

Het hotel Zarcillo Paradise ligt op slechts 300 meter van het strand en ligt pal naast het busstation. De kamers zijn licht en ruim en beschikken over een eigen balkon. Sommige van de kamers hebben uitzicht over de baai.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- koffiebar
- restaurant
- tuin

    


Chiclayo, Intiotel ***

Het Intiotel is centraal gelegen op slechts 5 blokken van het busstation en het centrale plein van de stad Chiclayo. De modern vormgegeven kamers hebben allemaal air-conditioning.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie

  


Huanchaco, Hotel Huankarute ***

Hotel Huankarute ligt aan de kust vlakbij het plaatsje Huanchaco, dat weer op 20 minuten rijden van de stad Trujillo ligt. Het hotel heeft een eigen zwembad en een aantal kamers hebben zeezicht.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- bar restaurant
- zwembad

peru hotel huanchaco huankurate peru hotel huanchaco huankurate zwembad peru hotel huanchaco huankurate terrasperu hotel huanchaco huankurate terras 2 peru hotel huanchaco huankurate slaapkamer peru hotel huanchaco huankurate badkamer

 

Peru reis mogelijkheden

 

  • reizen op maat
  • rondreizen
  • bouwstenen
  • comfort en luxe pakketten
  • startpakket
  • hotelovernachtingen
  • reisbegeleider
  • avontuurlijk en sportief
  • talencursus en vrijwilligerswerk
Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...