Bouwsteen natuur: Suasi-eiland Titicacameer 3 dagen, 2 nachten

Overnachten in een luxe hotel op een klein eilandje in het Titicacameer

v.a. 515

Op een half uur varen vanaf de haven in Puno liggen de Uros-eilanden die geheel gemaakt zijn van riet. Het eiland Taquile ligt op ongeveer 2 uur varen van Puno af. De eilanden hebben allemaal diverse bevolkingsgroepen met verschillende leefwijzen en tradities.

De 3-daagse tour met 2 overnachtingen in een luxe hotel of eigen appartement van Casa-Andina op het eiland Suasi in het Titicacameer start op dag 1 in de stad Puno. De nacht voor deze tour dient u in een hotel in de stad Puno door te brengen. Op het eiland Suasi kunt u uw eigen tijd indelen zoals u zelf wilt.

Peru reis, Titicaca, hotel casa andina op suasi eiland in blauw titicacameer Peru reis, Titicaca, titicacameer bij het vallen van de nacht Peru reis, Titicaca, hotel casa andina bij suasi eiland in titicacameer 1Peru reis, Titicaca, hotel casa andina bij suasi eiland in titicacameer 2 Peru reis, Titicaca, uitzicht over het titicacameer vanaf top op suasi eiland Peru reis, Titicaca, hotel casa andina bij suasi eiland in titicacameer 3


Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...