Bouwsteen cultuur en natuur: Lima, Paracas, Ica en Nasca 6 dagen, 5 nachten

Reis langs de kust van Zuid Peru

v.a. 435

Tussen de kust en de westelijke kant van het Andesgebergte regent het zelden. De kust van Peru bestaat voor een groot deel uit woestijn. Tijdens deze dagen reist u langs de indrukwekkende kust van Zuid Peru.

Na een kennismaking met Lima, de hoofdstad van Peru, reist u door een woestijnachtig gebied afgewisseld met valleien, richting het zuiden van het land. Deze dagen kunt u een boottocht naar de Ballestas-eilanden maken. Tijdens deze excursie is het mogelijk zeehonden, zeeleeuwen, dolfijnen en walvissen te zien. Ook bezoekt u een echte oase en kunt u op excursie gaan naar één van de wijnboerderijen in de omgeving waar Pisco (het nationale drankje van Peru) wordt gemaakt. Het slot van deze bouwsteen bestaat uit een verblijf in het stadje Nasca, vanwaar het onder andere mogelijk is een vlucht te maken over de Nascalijnen.

Vogels op de Ballestas-eilanden, Peru zandboarders op de zandduinen bij Huacachina, Peru Waggelende pinguïns op de Ballestas-eilanden, PeruKolibrie figuur, Nasca lijnen, vanuit de lucht Mummie op de begraafplaats van Chauchilla, Nasca Zonsondergang met bootjes bij de haven van Paracas


Hoe stelt u uw Peru reis samen?

Lees verder...

Uw Peru reis offerte aanvragen

Lees verder...