Hotels Bolivia

Tura-Travel heeft een divers aanbod van accommodaties op vele bestemmingen in Bolivia. Wij werken veelal samen met kleinschalige accommodaties die karakteristiek zijn voor het land.

Hieronder ziet u foto's en een beschrijving van een aantal hotels in Bolivia met wie Tura-Travel vaak samenwerkt.


La Paz, Hostal Naira ***

Hostal Naira ligt op een perfecte locatie in het centrum van La Paz. Het hostal ligt tegenover het San Francisco plein met haar gelijknamige kerk. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. De kamers liggen allemaal rondom een grote overdekte patio waarvan alle hotelgasten gebruik kunnen maken. Dit laatste kan soms wel tot enige geluidshinder op de kamers zorgen.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant

bolivia hotel la paz naira bolivia hotel la paz naira binnenplaats bolivia hotel la paz naira slaapkamer


La Paz, Camino Real Suites *****

Het moderne hotel Camino Real Suites is één van de beste hotels in La Paz. Het hotel ligt in het commerciële gedeelte van stad, op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum. Het hotel heeft veel extra faciliteiten tot z’n beschikking zoals een binnenzwembad, sauna en fitness centrum.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie
- bar restaurant
- sauna
- fitness centrum
- zwembad

  


Uyuni, Palacio del Sal **

Dit hotel in het plaatsje Cohani aan de oostkant van de zoutvlakte ligt op ongeveer 25 kilometer van de stad Uyuni. Palacio del Sal is recent opgeknapt en helemaal gebouwd van zoutstenen. Niet alleen het gebouw maar ook alle meubels als de bedden, tafels en stoelen zijn gemaakt van zout.

Extra faciliteiten:
- WiFi
- bar restaurant

    


Uyuni, Petit Porte Hotel ***

Petit Porte Hotel is een klein hotelletje in Uyuni met slechts 3 kamers. Het hotel is gebouwd op de fundamenten van een oud koloniaal huis. Het hotel is met veel smaak en zorg ingericht. Reizigers die overnachten in dit hotel zijn terecht vaak erg enthousiast.

Extra faciliteiten:
- WiFi

    


Sucre, Hotel Santa Teresa de Jesus ****

Hotel Santa Teresa de Jesus is een mooi, klein hotel op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrale plein van Sucre. De service in het hotel is erg goed. Sommige kamers hebben naast een douche ook een bad. 

Extra faciliteiten:
- WiFi
- kabeltelevisie

bolivia hotel sucre santa teresea de jesus binnenplaats bolivia hotel sucre santa teresea de jesus slaapkamer bolivia hotel sucre santa teresea de jesus badkamer bolivia hotel sucre santa teresea de jesus ontbijtzaal


Samaipata, Landhaus ***

Op een kleine 10 minuten wandelen van het centrum ligt Landhaus. Naast kamers biedt Landhaus ook vakantiehuisjes aan op het terrein waar hele families in kunnen overnachten. De tropisch aandoende tuin is een perfecte plek om tot rust te komen. In de tuin ligt een zwembad en ook is er een sauna aanwezig waarvan u gebruik kunt maken.

Extra faciliteiten:
- zwembad
- sauna
- mooie tuin

bolivia hotel samaipata landhaus bolivia hotel samaipata landhaus binnentuin met zwembad bolivia hotel samaipata landhaus slaapkamer

Hoe stelt u uw Bolivia reis samen?

Lees verder...

Uw Bolivia reis offerte aanvragen

Lees verder...