Rondreis: Ecuador 15 dagen, 14 nachten

Veelzijdige rondreis door Ecuador met privé vervoer

v.a. 1615

Na een verblijf in Quito, de mooie hoofdstad van Ecuador, reist u richting het noorden van het land, waar u de kleurrijke Indianenmarkt van Otavalo bezoekt. U wandelt 2 dagen lang onder leiding van een lokale gids door het prachtige hoogland van Ecuador en overnacht in kleine inheemse dorpjes. Na het liefelijke plaatsje Baños komt u aan in de fraaie koloniale stad Cuenca. Vanaf Cuenca bezoekt u het Nationaal Park van Cajas. U eindigt deze reis in de stad Guayaquil. 

De routes van onze beide 15 daagse voorbeeldrondreizen in Ecuador zijn gelijk aan elkaar. Bij de goedkopere variant reist u echter zelf met het openbaar vervoer, zijn niet alle transfers inclusief, reist u niet met de trein 'el Nariz del Diablo' (de Duivelsneustrein) en zijn een aantal excursies niet inclusief in de reisprijs. Graag stellen wij voor u uw favouriete rondreis door Ecuador samen.

Ecuador rondreis, het blauwkleurige kratermeer van Quilotoa Ecuador rondreis, dansende meisje in de straten van quito Ecuador rondreis, kathedraal van quitoEcuador rondreis, de hoogste watervallen van ecuador, san rafael Ecuador rondreis, man met poncho en hoed Ecuador rondreis, marktkoopvrouw op poncha markt


Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...