Bouwsteen regenwoud: Sacha Lodge vanaf 4 dagen, 3 nachten

Verblijf in één van de meest exclusieve regenwoud lodges van Ecuador

v.a. 845

De Sacha Lodge is één van de meest exclusieve lodges in het regenwoud van Ecuador. De lodge is schitterend gelegen bij het meer Pilchicocha in de buurt van de Napo-rivier. Dichtbij de lodge ligt een papegaaien-klei-likplaats, een kleurrijke en lawaaierige spot die door vele verschillende soorten papegaaien gebruikt wordt voor het binnenkrijgen van mineralen.

De lodge ligt in de buurt van het stadje Coca in het oosten van Ecuador. Coca dient als vertrek - en eindpunt voor een verblijf in de Sacha Lodge. De stad is vanaf Quito met het vliegtuig te bereiken.

Ecuador reis, tropische regenwoud, groene kikker poseert op groen blad Ecuador reis, tropische regenwoud, excursie in kano in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, blauw meer met kade bij val van de avondEcuador reis, tropische regenwoud, oranje schemering tijdens zonsondergang op een rivier in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, wandelbrug over boomtoppen van het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, papegaaien klei likwand


Het regenwoud van Ecuador

Lees verder...

Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...