Bouwsteen regenwoud: Napo Wildlife Center vanaf 4 dagen, 3 nachten

Reis naar de schitterende regenwoud lodge van de Quichua gemeenschap

v.a. 1165

Napo Wildlife Center is een luxe lodge met luxe cabañas (slaapkamers). De in totaal 10 cabañas zijn allemaal uitgerust met een één- en tweepersoonsbed en hebben een eigen badkamer met warm water. De slaapvertrekken zijn voorzien van elektriciteit en een ventilator. De cabañas hebben allemaal een terras met uitzicht over het meer, een goede plek voor het spotten van vogels. Vogels die hier voorkomen zijn de ijsvogel, de zebrilus, de kuifadelaar en verschillende soorten haviken. In de buurt van de lodge staat een observatietoren voor het spotten van mooie vogels. Vanaf het platform heeft u een schitterend uitzicht over het omringende regenwoud. De lodge heeft als gezamenlijke vertrekken een restaurant, een bar en een kleine bibliotheek.

Een verblijf in het Napo Wildlife Center bestaat uit 4 of 5 dagen. Er zijn geen vaste programma’s. U bepaalt zelf met uw gids welke activiteiten u onderneemt.

Voorbeelden van deze activiteiten kunnen zijn:

- het maken van (nacht)wandelingen,
- het beklimmen van de observatietoren, 
- varen met een kano op het meer en 
- het bezoeken van inheemse gemeenschappen in de buurt. 


Ecuador reis, tropische regenwoud, lodges van het napo wildlife center aan het water in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, bed met klamboe in het napo wildlife center in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, bed met klamboe 2 in het napo wildlife center in het regenwoud van ecuadorEcuador reis, tropische regenwoud, restaurant met uitzicht op het meer in het napo wildlife center in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, gemotoriseerde kano met toeristen op een rivier in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, napo wildlife center, diner
Accommodatie Napo Wildlife CenterTopografische kaart Napo Wildlife Center


Het regenwoud van Ecuador

Lees verder...

Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...