Bouwsteen regenwoud: Napo Wildlife Center vanaf 4 dagen, 3 nachten

Reis naar de schitterende regenwoud lodge van de Quichua gemeenschap

v.a. 1165

De lodge Napo Wildlife Center ligt in een privé natuurreservaat op de noordelijke rand van het Nationaal Park van Yasuní. De lodge en het natuurreservaat zijn opgericht door de lokale, inheemse Quichua gemeenschap. Geld wat de gemeenschap met de lodge verdient, wordt onder andere besteed aan het behoud van het natuurreservaat. Het regenwoud in dit gebied biedt een overvloed aan flora en fauna.

De lodge ligt in de buurt van het stadje Coca in het oosten van Ecuador. Coca dient als vertrek - en eindpunt voor een verblijf in het Napo Wildlife Center. De stad is vanaf Quito met het vliegtuig te bereiken.

Ecuador reis, tropische regenwoud, groene bomen bij rivier in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, kleurige toekan in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, aapjes in het regenwoud van ecuadorEcuador reis, tropische regenwoud, tropische vogel met zwarte kuif en blauwe snavel in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, de lodges van het napo wildlife center aan het water in het regenwoud van ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, kaaiman zwemt in het water in het regenwoud van ecuador


Het regenwoud van Ecuador

Lees verder...

Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...