Bouwsteen regenwoud: Jamu Lodge vanaf 4 dagen, 3 nachten

Overnachten in een lodge in het Cuyabeno natuurreservaat

v.a. 325

Vogels, apen of andere dieren spotten, wandelen en genieten van een schitterende omgeving: Het kan allemaal bij de Jamu Lodge in het Reservaat van Cuyabeno.

De Jamu Lodge ligt aan de rivier de Cuyabeno in het gelijknamige reservaat. De lodge ligt op ongeveer 15 minuten van het ‘Laguna Grande’. Jamu betekent armadillo (gordeldier) in de lokale taal Siona. De kleinschalige lodge heeft 9 slaapvertrekken en heeft plaats voor in totaal 20 personen. De lodge is op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gebouwd. Alle kamers hebben kaarsjes en zonne-energie voorziet de lodge elektriciteit voor de gezamenlijke vertrekken en de telefoon. Er zijn hangmatten waar u kunt ontspannen en genieten van de omgeving. Alle maaltijden worden van verse producten in het restaurant van de lodge bereid. 

Ecuador reis, tropische regenwoud, boot met toeristen vaart op een rivier in het regenwoud van Ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, kop van krokodil in het groen bruine water Ecuador reis, tropische regenwoud, lodge aan een meer in de groene omgeving van het regenwoudVogel in een boom met blauwe achtergrond Ecuador reis, tropische regenwoud, grote, hoge boom in het regenwoud Bruine poema rust uit in het groene struikgewas


Het regenwoud van Ecuador

Lees verder...

Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...