Bouwsteen regenwoud: Cotococha Amazonelodge vanaf 3 dagen, 2 nachten

Reis naar het regenwoud van Oostelijk Ecuador

v.a. 235

Hieronder proberen we een zo goed mogelijke beschrijving te geven van hoe uw verblijf in het regenwoud bij de Cotococha Amazonelodge eruit kan zien. Houdt u er echter rekening mee dat er door het weer activiteiten kunnen worden vervangen. Er wordt altijd geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

Bouwsteen regenwoud: Cotococha Amazonelodge 3 dagen, 2 nachten
Bouwsteen regenwoud: Cotococha Amazonelodge 4 dagen, 3 nachten
Bouwsteen regenwoud: Cotococha Amazonelodge 5 dagen, 4 nachten


Bouwsteen regenwoud: Cotocoacha Amazonelodge 3 dagen, 2 nachten


Dag 1  In de middag komt u aan bij de lodge waar u kunt uitrusten van de reis en kunt genieten van de tuin met de mooie planten en bloemen. Na het avondeten vertelt de gids u bij het kampvuur wat de plannen voor de aankomende dagen zijn.
Dag 2  Na het ontbijt vertrekt u samen met de gids in een kano naar een klein meer 10 minuten verderop. Bij het meer maakt u een wandeling van ongeveer een uur. Na deze wandeling heeft u de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen bij een mooie waterval met de naam ´La Cascada de Latas´. Na de lunch bij de lodge neemt de gids u mee voor een lange wandeling in het regenwoud en vertelt hij u over de geheimen van het regenwoud. De gids vertelt u over de medicinale eigenschappen van verschillende planten die hij u laat zien. Ook zult u een groot aantal insecten en hopelijk kleine groepen apen, die zich voortbewegen in de bomen, zien. Verder ziet u een groot aantal kleurrijke vogels. Aan het eind van de middag keert u weer terug naar de lodge.
Dag 3  Na het ontbijt vertrekt u voor de terugreis.


Bouwsteen regenwoud: Cotococha Amazonelodge 4 dagen, 3 nachten


Dag 1  In de middag komt u aan bij de lodge waar u kunt uitrusten van de reis en kunt genieten van de tuin met de mooie planten en bloemen. Na het avondeten vertelt de gids u bij een kampvuur wat de plannen voor de aankomende dagen zijn.
Dag 2  Na het ontbijt vertrekt u samen met de gids in een kano via de Napo-rivier naar Misahualli-rivier. U maakt een korte stop omdat u hier uw paspoort moet laten zien. Vergeet dus uw paspoort niet mee te nemen! Met de kano vaart u verder naar de Arajuno-rivier. U bezoekt het 'AmaZOOnico', een centrum gespecialiseerd in het tijdelijk opvangen en verzorgen van dieren uit het tropisch regenwoud. Dieren die u hier zult aantreffen zijn toekans, verschillende soorten kleurrijke papegaaien, verschillende soorten apen, jaguars, wrattenzwijnen, etc. U luncht in 'picknickstijl' aan de oever van de rivier. Het is ook mogelijk hier een duik in de rivier te nemen. 's Middags bezoekt u een Quichua-familie die u vertelt over de goudwinning aan de rivieroever; het traditionele pottenbakken; de bereiding van 'Chincha', een lokale bier gemaakt van Yuca en het gebruik van de 'serbatana', een blaaspijp die wordt gebruikt voor de jacht. Te voet keert u aan het eind van de middag weer terug naar de lodge.
Dag 3  Na het ontbijt vertrekt u samen met de gids in een kano naar een klein meer 10 minuten verderop. Bij het meer maakt u een wandeling van ongeveer een uur. Na deze wandeling heeft u de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen bij een mooie waterval, met de naam ´La Cascada de Latas´. Na de lunch bij de lodge neemt de gids u mee voor een lange wandeling in het regenwoud en vertelt hij u over de geheimen van het regenwoud. De gids vertelt u over de medicinale eigenschappen van verschillende planten die hij u laat zien. Ook zult u een groot aantal insecten en hopelijk kleine groepen apen, die zich voortbewegen in de bomen, zien. Verder ziet u een groot aantal kleurrijke vogels. Aan het eind van de middag keert u weer terug naar de lodge.
Dag 4  Na het ontbijt vertrekt u voor de terugreis.


Bouwsteen regenwoud: Cotococha Amazonelodge 5 dagen, 4 nachten

Dag  1  In de middag komt u aan bij de lodge waar u kunt uitrusten van de reis en kunt genieten van de tuin met de mooie planten en bloemen. Na het avondeten vertelt de gids u bij een kampvuur wat de plannen voor de aankomende dagen zijn.
Dag 2  Na het ontbijt vertrekt u samen met de gids in een kano via de Napo-rivier naar Misahualli-rivier. U maakt een korte stop omdat u hier uw paspoort moet laten zien. Vergeet dus uw paspoort niet mee te nemen! Met de kano vaart u verder naar de Arajuno-rivier. U bezoekt het 'AmaZOOnico', een centrum gespecialiseerd in het tijdelijk opvangen en verzorgen van dieren uit het tropisch regenwoud. Dieren die u hier zult aantreffen zijn toekans, verschillende soorten kleurrijke papegaaien, verschillende soorten apen, jaguars, wrattenzwijnen, etc. U luncht in 'picknickstijl' aan de oever van de rivier. Het is ook mogelijk hier een duik in de rivier te nemen. Aan het eind van de dag brengt u een bezoek aan het museum van een Quichua-gemeenschap waar u een tentoonstelling kunt zien over de jaagmethoden die hier door de jaren heen werden gehanteerd. Met de kano keert u weer terug naar de lodge.
Dag 3  Na het ontbijt bij de lodge neemt de gids u mee voor een lange wandeling in het regenwoud en vertelt hij u over de geheimen van het regenwoud. De gids vertelt u over de medicinale eigenschappen van verschillende planten die hij u laat zien. Ook zult u een groot aantal insecten en hopelijk kleine groepen apen, die zich voortbewegen in de bomen, zien. Verder ziet u een groot aantal kleurrijke vogels. U luncht in 'picknickstijl' op een mooie plek in het regenwoud. Na de lunch keert u weer terug naar de lodge en de rest van de dag heeft u vrije tijd.
Dag 4  Na het ontbijt vertrekt u samen met de gids in een kano naar een klein meer 10 minuten verderop. Bij het meer maakt u een wandeling van ongeveer een uur. Na deze wandeling heeft u de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen bij een mooie waterval, met de naam ´La Cascada de Latas´. Na de lunch bezoekt u een Quichua-familie die u vertelt over de goudwinning aan de rivieroever; het traditionele pottenbakken; de bereiding van 'Chincha', een lokale bier gemaakt van Yuca en het gebruik van de 'serbatana', een blaaspijp die wordt gebruikt voor de jacht. Te voet keert u aan het eind van de middag weer terug naar de lodge.
Dag 5  Na het ontbijt vertrekt u voor de terugreis.


Ecuador reis, tropische regenwoud, cotococha lodge aan rivier tropisch regenwoud ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, slaapkamer cotococha lodge tropisch regenwoud ecuador Ecuador reis, tropische regenwoud, algemene ruimte cotococha lodge tropisch regenwoud ecuador
Accommodatie Cotococha lodge


Het regenwoud van Ecuador

Lees verder...

Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...