Vanaf 25,- per persoon.
Prijs is gebaseerd op 2 personen.
Er zijn helaas geen resultaten om te tonen. Probeer het met een andere filter instelling.

Bolivia bezienswaardigheden

Vind je het lastig om te bepalen welke Bolivia bezienswaardigheden je nu écht gezien moet hebben? Deze vraag krijgen wij vaak terug. Wij zullen dan ook kort, en per thema, alle Bolivia bezienswaardigheden benoemen. Dit inclusief onze persoonlijke favoriet. Zo weet je kort maar krachtig wat dé Bolivia bezienswaardigheden zijn die de moeite waard zijn.

Regenwoud Bolivia

Als je naar Bolivia afreist is één van de bezienswaardigheden in Bolivia natuurlijk hét regenwoud. Je zou kunnen zeggen dat je alleen al hiervoor afreist naar Bolivia. Een bijzondere, magische, omgeving welke je nog lang zult onthouden en waar je niet over uitgepraat zult raken. Wij nemen je mee naar het regenwoud Bolivia!

Bolivia Jungle

Als je het aan ons zou vragen is dit de meest oogverblindende Ecolodge in Bolivia. Diep in het regenwoud (National park) zul je verblijven, wat onvergetelijk is. Je overnacht eerst in Rurrenabaque een toffe locatie, waar een hotel met zwembad is. Het voordeel van deze excursie is dat je samen met de gids bepaald wat je wilt zien, nog meer op maat kan natuurlijk niet! Wij denken graag met je mee. Als klap op de vuurpijl is, naast de prachtige natuur, er ook een breed scala aan diersoorten. Van (rivier)dolfijnen tot apen en vogels en anaconda’s! Interesse? Bekijk dan snel de excursie ‘Bolivia jungle‘ of lees snel verder en ontdek onze andere Bolivia bezienswaardigheden!

Pampas Bolivia

Regenwoud (van Madidi National Park!) en de open savanne? waarom niet beide? Tura-Travel regelt het graag voor je, altijd met persoonlijk advies. Één van de leuke dingen aan deze excursie is dat bij de Pampas het niet heel ‘dicht gegroeid’ is. Zodoende kun je vanuit verschillende vervoersmiddelen dieren spotten! Je kunt hierbij denken aan o.a. de kaaimannen en (roze) dolfijnen. Wil je niet beide accommodaties bezoeken, maar slechts één verblijf? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij denken met je mee, als je dat wenst! Bekijk nu snel de excursie ‘Pampas Bolivia‘ of zie de andere thema’s en ontdek nog meer Bolivia bezienswaardigheden.

National Park Bolivia

Bij een verblijf in Bolivia kan een bezoek aan één van de nationale parken natuurlijk niet missen. Wij bieden verschillende opties aan; voor een ieder wat wils! Twijfel je welk nationaal park het beste bij je gezelschap past? Dan kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen! Wij helpen u graag verder.

Refugio los Volcanes Bolivia

Centraal in het Amboro National Park vind je bovengenoemde ecolodge. Een echte aanrader volgens ons! Wij vinden het bovendien een ideale ‘spot’ om tot rust te komen en de prachtige omgeving te laten bezinken. Deze kleinschalige lodge heeft slechts zes kamers; ideaal dus! Bezoek ook zeker de punten met prachtige uitzichten en geniet van de watervallen. Voldaan van de mooie uitzichten? Geniet dan van de hangmat… relaxen maar! Meer weten? Bekijk dan snel Refugio los Volcanes!

Kaa Iya National Park Tour

Op pad met je privé Guide? Regelen we voor je! Deze Guide zal je brengen naar de Savanne welke geheel ‘open’ is. Dé plek om onder andere de Jaguar en de Tapir te spotten! Het grote voordeel van dit nationale park is dat het nog authentiek is, het is nog redelijk onontdekt. Zo ben jij een van de weinige die kan vertellen hoe gaaf het hier is! Wil je meer weten? Bekijk dan snel de Kaa Iya National Park Tour. Wij helpen u graag verder!

Toro Toro National Park

Als je dacht dat je grote voeten had eventueel… dan kun je ze hier eens vergelijken! Ontdek hét park wat toch wel bijzonder is! Namelijk: Toro-Toro National Park… zie de voetafdrukken van de dinosaurussen! Dit park, welke centraal gelegen is, is een van de Bolivia bezienswaardigheden welke nog niet door de massa ontdekt is. Geniet van o.a. de watervallen en de adembenemende grotten. Meer weten? Bekijk dan snel Toro Toro National Park!

National Park Amboro

Dit is wat reizen zo mooi maakt; de uitzichten zijn onbeschrijfelijk. Reuzenvarens van vele meters hoog maken hier deel van uit! O.a. de neusbeer tot de poema en verscheidene vogels. Wil je ook deze adembenemende ervaring meemaken? Bekijk dan de mogelijkheid om het National Park Amboro te ontdekken samen met Tura-Travel!

Avontuurlijk Bolivia

Wat spanning en sensatie? Dat kan in het veelzijdige Bolivia ook zeker! Lees verder en ontdek wat wij aanbieden. Doe je het liever wat rustiger aan? Dat kan ook zeker. Bekijk dan snel één van de andere Bolivia bezienswaardigheden!

Death Road Bolivia

Meer dan 3 kilometer(!) afdalen per Bike? Betreed de voomalige ‘weg des doods’ en ga het avontuur aan, samen met Tura-Travel! Tijdens deze spannende tocht zie je onderweg de natuur veranderen. Heel bijzonder…! Het vertrekpunt is de stad La Paz. Meer weten? Foto’s bekijken? Zie dan de Death Road Bolivia!

Uyuni Bolivia

Let op! Dit is ‘By Far’ ons hoogtepunt uit Bolivia! ‘Adembenemend’, ‘een sprookje’ en ‘iets om nooit te vergeten’. Zo zouden wij de Salar de Uyuni beschrijven! Bezoek de grootste vlakte met al haar zout bij het welbekende plaatsje ‘Uyuni’. Ontdek cactussen van enkele meters(!) hoog, centraal gelegen in de zoutvlakte. Ontdek verschillende kleuren in het landschap en geniet van de bronnen met warm water… heerlijk…! Geniet 3 dagen, en in een klein gezelschap, van de Salar de Uyuni. Van alle Bolivia bezienswaardigheden dus écht ons hoogtepunt. Meer weten? Bekijk dan snel de bezienswaardigheid ‘Uyuni Bolivia‘. Wij denken graag met je mee!

Wandeling Bolivia

Hoe kun je het beste de natuur ‘inademen’? Per voet natuurlijk! Om deze reden hebben wij ook een breed scala aan Bolivia bezienswaardigheden te voet. Zo kun je het land van een ander perspectief beleven dan bijvoorbeeld via een auto.

Takesi Bolivia

Authentieke bevolking en fenomenale uitzichten: dé samenvatting van deze excursie! De sneeuw zie je op de bergen liggen. Je eindigt bij de Yungas, wat tevens de start is van het woud. Vergeet ook zeker niet om voldoende te acclimatiseren, dat is ontzettend belangrijk! Meer weten? Bekijk dan snel de excursie ‘Takesi Bolivia‘ of bekijk de andere Bolivia bezienswaardigheden verderop!

Cordillera de los Frailes

In de buurt van de plaats Sucre, de hoofdstad van Bolivia, vind je deze excursie. Je vindt hier onder andere krater en watervallen! Laat de natuur en cultuur samenkomen in deze trip en ontdek verscheidene plaatsen zoals Quila Quila. Wil je meer weten? Bekijk dan de trip naar ‘Cordillera de los Frailes‘!

Huayna Potosi beklimmen

Ga naar hogere hoogtes! Beklim een echte 6000 meter hoge berg! Dit is niet alleen voor de ervaren klimmers, maar ook voor de wat minder ervaren klimmers onder ons. Leuk om het te proeven! Wel kun je goed je conditie en uithoudingsvermogen ’toetsen’! Wij adviseren ook om van te voren goed te acclimatiseren (in La Paz), zodat je het hoogteverschil goed tot je kunt nemen. Wil je meer weten? Wij denken graag met je mee. Bekijk nu de excursie ‘Huayna Potosi beklimmen‘!

Choro Trail Bolivia

Eerder beschreven we al de voormalige dodenweg in Bolivia, ook wel de ‘Deathroad Bolivia’ genoemd met een daling van meer dan 3 kilometer! Een van de actieve Bolivia bezienswaardigheden. Echter hebben wij nog een excursie waar je meer dan 3 kilometer zult afleggen: De Choro Trail! Van het Andesgebergte zul je uiteindelijk naar het regenwoud gaan. De weg gaat over een intacte weg uit de Pre-Inca geschiedenis. Meer weten? Bekijk de Choro Trail Bolivia. Wij denken graag met je mee!

Chacaltaya tour

Stijg naar meer dan 5000 meter hoogte! En dan heb je ook wat… geniet van de omringende bergen en de plaats La Paz. Ook tref je hier de skilift aan, welke tevens ’the one and only’ in Bolivia is! Mocht je deze excursie willen combineren, vraag ons dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bekijk nu deze Chacaltaya tour!

Isla del Sol

“Varen op hogere hoogtes!”. Zo kunnen we deze bezienswaardigheid in Bolivia omschrijven! Het Titicacameer is het grootste ‘water’ van Zuid Amerika maar ook het meest hooggelegen toegankelijke meer ter wereld: opgesomd een hele ervaring dus! Bezoek (en eventueel slaap) in Isla del Sol en bezoek en slaap in Copacabana! Meer weten? Bekijk de bezienswaardigheid Isla del Sol en boek nu!

Cultuurexcursie Bolivia

Als je op zo’n bijzondere reis als dit gaat, dan wil je van Bolivia alles gezien hebben. Cultuur is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van! Ben je benieuwd welke Bolivia bezienswaardigheden wij aanbieden op het gebied van cultuur? Lees dan verder!

Oude Handelsroute Bolivia

Sommige kennen deze oude handelsroute ook wel als de ‘Che Guevara tour’. Tijdens deze excursie ontdek je ‘de laatste dagen’ en ontdek je plekken welke nog vrij onontdekt zijn! Bovendien kun je een eigen invulling geven aan dag 2 van deze bezienswaardigheid. Wil je een waterval bezoeken? of ga je liever Biken? Of toch ter voet op tour? Wij denken graag met je mee! Interesse? Bekijk de excursie ‘oude handelsroute Bolivia‘! Of bekijk de andere Bolivia bezienswaardigheden eerder, of later, in deze tekst!

Potosi mijnen

Ontdekken waar de Spanjaarden het zilver vandaan ’toverde’? Dat kan! Een gids, uit de lokale bevolking, laat je de mijnen ontdekken waar het zilver gewonnen werd. Let op! Deze excursie is vrij indrukwekkend, het is belangrijk om niet te claustrofobisch te zijn! Wil je meer weten? Bekijk dan snel deze excursie ‘Potosi mijnen‘!

Jezuïetenmissies Santa Cruz Bolivia

Cultureel erfgoed van de UNESCO lijsten ontdekken? Dat kan met Tura-Travel! Ontdek meerdere gerestaureerde kerken. Overnacht verder in de wat kleinere hotels en kom Mennonieten tegen in combinatie met het paard en wagen! Van Santa Cruz zul je reizen naar de leuke dorpjes. Meer weten? Bekijk de Jezuïetenmissies Santa Cruz Bolivia! Of lees snel meer over ons brede aanbod van de Bolivia bezienswaardigheden.

El Fuerte Bolivia

Een bijzonder fort bezoeken? Dat kan! Wij bieden een tour aan naar El Fuerte in Bolivia. Tijdens deze tour zul je dit fort ontdekken, welke stamt uit de pre-Inca tijd! Dit fort staat tevens vermeld op de erfgoed lijst! Geniet ook van de vele mooie uitzichten tijdens deze excursie. Één van de Bolivia bezienswaardigheden welke dus ook mogelijk binnenkort op jouw lijstje te staan komt! Meer weten? Bekijk nu de excursie ‘El Fuerte Bolivia‘!

Dat Bolivia een geweldig en veelzijdig land is, moge duidelijk zijn. Tijdens het schrijven van deze tekst, kregen wij (al)weer zin om naar Bolivia af te reizen. Wil je (vrijblijvend!) contact opnemen? Voel je gerust vrij, wij denken graag met je mee. Wil je meer weten over de Peru bezienswaardigheden? Of de Ecuador bezienswaardigheden? Kijk dan gerust verder. Als het aan ons ligt, maken we er samen een onvergetelijke reis van!