Prachtige rondreis door Peru en Bolivia<span>!</span>

Prachtige rondreis door Peru en Bolivia!

In mei/juni 2019 hebben wij 4 weken lang een prachtige rondreis gemaakt door Peru en Bolivia. De flexibiliteit om de reis volledig naar eigen wens op te bouwen d.m.v. bouwstenen en extra activiteiten vonden wij super. Een reis op maat! Ons hoogtepunt voor wat betreft een extra bijgeboekte activiteit is de Deathroad in La Paz, Bolivia. De aanloop naar de reis toe hebben wij als zeer fijn ervaren vanwege het goede contact met Donald en Flore. Wij hebben ons geen moment een nummer gevoeld en zij stonden altijd voor ons klaar bij vragen of onduidelijkheden. Ook de betrokkenheid en toegankelijkheid van Orlando en Samantha, de contactpersonen ter plaatse, was groot. Bij vragen of veranderingen konden wij direct contact met hun opnemen.
De reis bevatte een goede algehele planning en daginvulling, afgewisseld met rustmomenten. Goed uitgebalanceerd! Tevens is rekening gehouden met de hoogte door dit rustig op te bouwen. Onze verblijven waren gunstig gelegen en schoon. De punctualiteit van de betrokken chauffeurs en gidsen bij onze transfers en activiteiten heeft ons echt verbaasd. Wij hebben geen keer hoeven wachten en vaak waren zij zelfs te vroeg. De kennis, professionaliteit, begeleiding en vriendelijkheid van de gidsen vonden wij ook een pluspunt.
Ons absolute hoogtepunt van de hele reis was de officiële 4-daagse Inca Trail. Na 4 dagen hiken over een ruig pad met ontelbare treden, waarbij wij hoge bergpassen hebben getrotseerd, langs rivieren en Inca sites en door jungle en grotten hebben gewandeld, kwamen wij aan bij de Zonnepoort met een adembenemend uitzicht op het mystieke Machu Picchu. Onvergetelijk!

Al met al was Peru en Bolivia één van onze mooiste reizen tot nu toe, mede mogelijk gemaakt door Tura Travel. Nogmaals bedankt hiervoor!

Reisschema: Lima – Paracas – Ica – Nasca – Arequipa – Colca Canyon – Puno – Titicacameer – La Paz – Salar de Uyuni – La Paz – Cusco – Inca Trail – Amazone – Lima