Unieke reis<span>!<span>

Unieke reis!

We droomden er al jaren van om de natuur te verkennen in de Galapagos Eilanden, maar we waren allebei wat bang om een lange tijd op een boot door te brengen. Na een heel goede ervaring met Tura-Travel voor een gepersonalizeerde reis naar Peru in 2014, namen we terug kontakt op met Donald om een voorstel te doen voor een Galapagos reis die zo weinig mogelijk varen inhield.
Donald was zeer kreatief met het voorstel en stelde een prive programma voor dat ons toeliet om drie eilanden te bezoeken, met (avontuurlijk… een piloot met maximum 7 passagiers) vliegtuigtransport tussen de eilanden. Op elk eiland verbleven we in een zeer mooi hotel vlak aan de mooie stranden. De bediening was voortreffelijk en heel vriendelijk. De natuurgidsen voor de verschillende uitstappen, op land en op het water, waren zeer goed en hielpen ons met het identificeren van talrijke lokale vogels en andere dieren en planten en gaven uitgebreide uitleg over de unieke kenmerken van deze archipel. Met de uitzondering van een klein misverstand in Santa Cruz was de logistiek voortreffelijk georganizeerd en stonden chauffeurs en gidsen steeds op tijd op ons te wachten.
De reis bevatte ook een dag in Guayaquil als vertrekpunt naar de Galapagos Eilanden en een dag in Quito na ons verblijf op de eilanden en vooraleer we terug naar huis vertrokken. Beide steden zijn een bezoek erg waard en ook daar hadden we prima hotels en verliep alles mooi op wieltjes.
We zullen nog lang genieten van de mooie herinneringen van deze unieke reis.