Echt super goed georganiseerd<span>.<span>

Echt super goed georganiseerd.

Wat een prachtige en fijne landen en wat was alles goed georganiseerd! Zó fijn dat vrijwel iedereen op tijd was of vaak zelfs te vroeg! Net als met jou in de aanloop verliepen de contacten met Samantha en Orlando ook super goed en snel. Hans had regelmatig last van hoogteziekte en is best flink ziek geweest aan het eind van de reis en dat je dan iemand hebt die voor een dokter kan zorgen is erg prettig!
We vonden Arequipa, Sucre en Cusco (met natuurlijk Machu Picchu) wel de hoogtepunten qua stad, maar ook La Paz vonden we verrassend leuk. We waren onder de indruk van Juanita, de condors en de mijnwerkers in Potosí. Qua accommodatie was eigenlijk alles goed, m.u.v. Balsa Inn. Dat zijn dat geen prettige kamers. De topper was La Petite Porte in Uyuni, een verademing na de tour door Zuid-Bolivia! Want we wisten dat die accommodaties basic zouden zijn, maar bij -11 zonder verwarming is toch best afzien. De excursie Campina en Molino di Sabandia viel tegen. Met een grote groep in een open dubbeldekker door de buitenwijken van Arequipa en weinig echt interessante culturele dingen. De gids deed het goed, hoor, maar dit was achteraf echt niks voor ons.
Al met al hebben we een intensieve en indrukwekkende reis achter de rug en ik zal jullie echt aan iedereen aanbevelen! Echt super goed georganiseerd, dank daarvoor!