Tura-Travel:    Klein maar Fijn<span>!<span>

Tura-Travel: Klein maar Fijn!

Tura Travel & Donald, een fantastische reisadviseur, zeer gedisciplineerd, correcte communicatie, juiste mentaliteit, doorzetter, maar vooral een luisterend oor om je wensen in vervulling te laten gaan.

Kortom met Donald heb je te maken met een échte Zuid-Amerika expert!

Met Tura Travel hebben wij samen als gezin (mama, papa, dochter van 10, zoon van 6 en dochter van 4) de reis van ons leven gemaakt.
Vanuit Schiphol richting Nieuw-Zeeland om vanuit daar te vliegen naar Zuid-Amerika een reis van maar liefst 4 maanden.
Waarvan 2 maanden door Zuid-Amerika samengesteld door Tura Travel met in achtneming van onze wensen.

Donald en Tura Travel hebben we ontmoet tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.

Tussen alle grote reisorganisatie met grote imponerende foto’s en grote stands kregen we maar niet het gevoel dat deze reisorganisaties iets te bieden hadden voor ons en dat onze specifieke wensen niet met hen te verwezenlijken waren.
Grote verhalen werden verteld over de ‘persoonlijke begeleiding’ en ‘op maat’ gemaakte reizen, maar uiteindelijk bleek dat allemaal niet zo flexibel te gaan. Toen we doorvroegen naar andere mogelijkheden, bleek alles moeilijk moeilijk, en het ging allemaal véél meer geld kosten.
Dus met die grote organisaties waren we eigenlijk wel een klaar mee.

Totdat we ons oog lieten vallen op een klein standje. Hier stond Donald met zijn advies- en reisbureau Tura Travel.

Hij was druk bezig met een klant toen wij verschenen en hij vroeg of we later terug wilde komen omdat hij eerste deze klant goed te woord wilde staan.
Dit gaf voor mij al het juiste gevoel, iemand die tijd voor je neemt en niet snel iets wil afroffelen om de volgende klant te scoren.
Na een uurtje waren we terug en Donald nam de tijd voor ons. Hij vertelde vol passie over zijn ervaringen, zijn Tura Travel en hoe hij graag wil werken.

Na deze eerste ontmoeting hebben we een afspraak gemaakt en hebben samen met Donald aan de keukentafel gezeten. In plaats van allerlei dingen te vertellen, bleef hij maar vragen over onze wensen en verwachtingen. Dit gaf hem de kans een duidelijk beeld van ons gezin te verkrijgen en zo met een eerste voorstel te komen. Aangezien mijn vrouw lerares is en dat wij graag onze kinderen in Zuid-Amerika naar een school wilden laten gaan om te beleven hoe het er daar uitziet en hoe de kinderen zijn heeft Donald contact gezocht met een schooltje en ervoor gezorgd dat onze kinderen dit mochten ervaren.

Argentinië, Peru, Ecuador waren voor ons geweldig. Donald had gezorgd voor goede hotels en pensions. Elke dag was goed georganiseerd en de gidsen welke wij ter beschikking hadden waren zorgvuldig uitgezocht.

Onze kinderen hebben genoten en wij van onze kinderen en wij gaan zeer zeker nog een keer weer terug naar Zuid-Amerika. En zeker is dat Donald ons hier weer bij gaat ondersteunen.

Ik hoop dat het leuk was om onze review te lezen en willen u ten strengste aanbevelen om eens met Donald kennis te maken.