"" alt=""in een woord geweldig"" />

"in een woord geweldig"

Van eind juli tot en met half augustus 2019 hebben wij een rondreis gemaakt door Zuid-Peru.
Naar aanleiding van een eerder kort bezoek, waarbij we er al snel achter kwamen dat het veel te kort geweest was omdat Peru zoveel meer te bieden heeft, hebben we eerst op een rij gezet wat we wilden bezoeken/zien en hoe lang. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van diverse bouwstenen en informatie die we op internet gevonden hebben.
Bij “Verre reizen event” in Den Haag kwamen we in contact met Donald Koskamp van Tura-Travel, die we onze reisplannen voorgelegd hebben. Door de informatie en suggesties die hij nog kon geven en door de goede revieuws die we daarna gelezen hebben over Tura-Travel hebben we de organisatie (boekingen van hotels, het regelen van het vervoer, de vluchten en de benodigde tickets) bij hen neergelegd.
Zoals ze dat geregeld hebben, de communicatie die daarover gevoerd is, de contacten die we in Peru met hen gehad hebben; Al het positieve wat we in de reviews over Tura-Travel, Donald, Samanta en Orlando gelezen hebben is werkelijk zoals ook wij dat ervaren hebben, in een woord geweldig.
Heel hartelijk bedankt, mede daardoor is het voor ons een geweldige en onvergetelijke reis geworden.

Lima, Paracas (Balestos eilanden), Ica/Huacachina, Arequipa, Chivay (Colca Canyon), Puno (Titicaca meer), Cusco (Machu Picchu), Puerto Maldonado (Amazone), Lima