Altijd iemand bereikbaar<span>.<span>

Altijd iemand bereikbaar.

Reis naar de Galapagos eilanden en Peru

Ik ben heel blij dat we onze reis naar de Galapagoseilanden en Peru door Tura-Travel heb laten organiseren. Er zijn heel veel reisbureaus die reizen naar Zuid-Amerika aanbieden en natuurlijk kan ik niet vergelijken, maar vanaf het begin voelde het goed bij Tura. Toen Donald voorstelde om een keer bij hem langs te komen om samen de reisplannen door te nemen ben ik daar graag op ingegaan. We hebben daarna nog regelmatig mailcontact gehad, waarbij op al mijn vragen uitgebreide en duidelijke antwoorden kwamen.
Het is geweldig prettig en geeft veel rust dat je ervan op aan kan dat alle afspraken kloppen: tickets waren op tijd in het hotel, we werden op tijd opgehaald of weggebracht. Natuurlijk verandert er wel eens iets in de afgesproken tijden, maar dat werd goed gecommuniceerd. Verder is het fijn dat er ter plaatse altijd iemand van Tura-Travel bereikbaar is: Samantha in Lima en Orlando in Cusco.
Ook de onderdelen die door andere reisorganisaties werden verzorgd waren goed georganiseerd. Een deel van de reis maakte ik samen met mijn zoon en daar was bij het reserveren van de kamers goed rekening mee gehouden, we hoefden nergens in een tweepersoonsbed ;-). De door Tura gereserveerde hostals waren keurig, eenvoudig maar schoon en vooral de locaties waren heel goed gekozen: de Plaza des Armas was altijd op korte loopafstand en in de directe omgeving waren altijd één of meer uitstekende restaurants te vinden.
Het was een onvergetelijke reis met een mooie combinatie van natuur (Galapagos en Manu) en cultuur (Peru). Met dank aan Donald, Orlando en Samantha.