Het bezoek aan het regenwoud heeft indruk gemaakt<span>.<span>

Het bezoek aan het regenwoud heeft indruk gemaakt.

In de periode april-mei 2018 hebben we vier weken door Peru en Bolivia gereisd. Op basis van de dingen die we zeker wilde zien en de tijd die we beschikbaar hadden heeft Tura-Travel een prachtige rondreis samengesteld. Een druk programma, maar door de strakke organisatie (hotels, transfers, busreizen en vluchten) en de uitgekiende rustmomenten goed vol te houden. Voor aanvang van de reis werden we uitstekend geïnformeerd met onder andere paklijsten en een reisschema met vouchers. Tijdens de reis verliep alles gesmeerd, zodat we ons nergens zorgen over hebben hoeven te maken en zo optimaal van onze vakantie hebben kunnen genieten.

Peru en Bolivia hebben van alles te bieden, prachtige natuur, geschiedenis en cultuur, heerlijk eten en een fantastische bevolking. Onze rondreis bevatte al deze elementen en we kijken er dan ook met veel voldoening op terug. Voor ons waren de Ballestaseilanden, de zoutvlakte van Uyuni en natuurlijk Machu Picchu hoogtepunten van onze reis. Maar vooral het bezoek aan het regenwoud heeft echt grote indruk op ons gemaakt, we zouden hier zeker nog eens voor terug willen en dan veel langer gaan dan de drie dagen die we er nu waren.

Wat we zeker ook nog willen noemen is de cursus chocolade maken bij Chaqchao in Arequipa. In ruim twee uur wordt het hele proces van cacaoboon tot chocolade met groot enthousiasme uitgelegd, en als cursist moet je ook zeker de handen uit de mouwen steken.