Hoogtepunt het Nationaal park Toro Toro<span>.<span>

Hoogtepunt het Nationaal park Toro Toro.

Op 19 juli 2018 zijn we vertrokken voor een 28 daagse rondreis Peru, Bolivia en Chili, wat we gedeeltelijk zelf regelden.

De 16 daagse rondreis Bolivia lieten we door Tura travel organiseren die we via het internet ontdekt hadden. Een echt goeie en correcte ervaring met Tura travel gehad. De professionele uitstraling was er in ieder geval!
Fijn contact gehad met Donald en voor onze reis al onze vragen kunnen stellen en mogelijkheden kunnen toetsen.

De reis zelf is perfect verlopen. Aardige mensen, super toffe gidsen, goeie pick-up service, prima accomodaties (zouden we zelf ook gekozen hebben) en een buitengewoon mooi land met verrassend veel variatie!

Ons Tura travel hoogtepunten waren La Paz (met bike tocht Death Road), Madidi nationaal park, vanuit Cochabamba het Nationaal park Toro Toro, via Potosi naar de zoutvlakte van Uyuni doorrijdend naar San pedro de Atacama Chili.
Voor ons is Tura travel dan ook een aanrader voor eenieder die georganiseerd zorgeloos dergelijke reis wil maken en toch alle vrijdheid heeft.

De afspraken met hotels en het vervoer met bus, trein, 4×4 of binnenlandse vluchten waren tot in detail geregeld.

Zelfs tijdens de reis bleef het contact met Donald die ons op de hoogte bracht van mogelijke programma wijziging wegens tijdelijke sluiting van de grens Bolivia-Chili door sneeuwstorm.

In één woord samengevat: het was een actieve en indrukwekkende reis om nooit te vergeten.
Hartelijk dank Donald/Tura Travel team voor deze onvergetelijke ervaringen!