Geen reis voor luie mensen<span>.<span>

Geen reis voor luie mensen.

Wij waren, afgezien van de Cariben, nog nooit in zuid Amerika geweest en wilden in de zomer van 2017 met zijn vieren eens een echte reis maken. Na onderling overleg besloten we dat het 3 weken in Peru en Bolivia zouden worden. Vervolgens zochten we zo hier en daar eens hoe je het moet aanpakken en vonden we direct bij ons in de buurt Tura-Travel.
Het eerste persoonlijke contact met Donald was al direct heel plezierig en vertrouwenwekkend. Donald legde uit dat hij veel ervaring en een goed netwerk ter plekke had en zodoende een reis, specifiek voor ons gemaakt, kon aanbieden. Daarnaast had hij talloze goede tips en adviezen, wat heel nuttig was voor ons als onervaren zuid Amerika reizigers. De weken na onze kennismaking kwam langzaamaan ons reisschema, van dag tot dag voorbereid, tot stand. Alleen de vlucht naar en van Lima moesten we zelf kopen.
Onze reis startte op 13 Juli en op 4 Augustus waren we weer terug. Donald zei vooraf al dat het geen reis voor luie mensen zou worden en dat klopte helemaal. Wij hebben enorm veel gezien van een deel van Peru en Bolivia waarbij elke dag een hoogtepunt op zichzelf was. Overal waar we, soms na een flinke reis, aankwamen werden we keurig opgewacht en naar ons onderkomen gebracht. De hotels waren stuk voor stuk verschillend maar altijd dik in orde. Bij vertrek naar een volgend reisdoel stond steevast op tijd iemand klaar om ons naar busstation of vliegveld te brengen. Tussentijds werden tijdig de nodige tickets en vouchers gegeven. We leerden al snel om geheel te vertrouwen op wat een perfecte en toch complexe organisatie moest zijn.
Dankzij Tura-Travel hebben wij een prachtige en intensieve reis gemaakt met onvergetelijke ervaringen in Peru en Bolivia.
Donald, dank je hartelijk!