Rondreis: Ecuador 5 dagen, 4 nachten

Korte rondreis door Centraal Ecuador

v.a. 615

Tijdens deze schitterende rondreis van slechts 5 dagen krijgt u een goed beeld van Ecuador. Met een privé chauffeur reist u langs verschillende hoogtepunten in het centrum van het land. Deze reis wordt door reizigers vaak gebruikt in combinatie met een rondreis in Peru en een verblijf op de Galápagos Eilanden.

Na een verblijf in Quito, de mooie hoofdstad van Ecuador, reist u richting het zuiden van het land. Dit gedeelte van Ecuador werd door Alexander von Humboldt, de Duitse ontdekkingsreiziger, ook wel ‘la Avenida de los Vulcanos’ genoemd, vanwege de actieve vulkanen die deze hoogvlakte flankeren. U brengt een bezoek aan één van de hoogste actieve vulkanen in de wereld, de Cotopaxi-vulkaan en brengt een bezoek aan een lokale markt in de buurt. Na een overnachting in een mooie haciënda reist u met een trein over de zogenaamde ‘Nariz del Diablo' (Duivelsneus), een traject waar de trein zich zigzaggend een weg omhoog baant. Via Ingapirca, Ecuador’s grootste complex met Inca ruines reist u verder naar Cuenca. De laatste dag vliegt u van Cuenca naar Guayaquil.

muzikanten in quito ecuador fruit op markt in quito ecuador andes gebergte tijdens rondreis ecuadorlama's in ecuador kleurige planten in andes gebergte ecuador straat in het centrum van quito ecuador


Hoe stelt u uw Ecuador reis samen?

Lees verder...

Uw Ecuador reis offerte aanvragen

Lees verder...