Darwin Buddy

- motorjacht
- 16 passagiers
- 8 dagen

De motorjachten Darwin Buddy en Wolf Buddy zijn de 2 nieuwste en meest ruime duikjachten die er momenteel op de archipel rondvaren. Beide boten hebben 4 verschillende dekken en zijn uitgerust met de nieuwste veiligheids -, navigatie - en communicatie systemen.

Met ruim 30 jaar aan ervaring verzekert de eigenaar van de jachten, Buddy Dive, dat alle duiken plezierig en veilig zijn. Aan boord zijn professionele duikinstructeurs aanwezig.
Het duikdek bestaat uit 2 aparte ruimtes. Eén van de ruimtes kan tijdens de wat koelere dagen worden afgesloten en na het duiken worden verwarmd. Duikers met een onderwatercamera kunnen de cameratafel en de spoeltank op de boot gebruiken.

Duiken in de wateren van Galápagos Eilanden is vanwege de sterke stroom niet geschikt voor beginnende duikers. Duikers worden altijd gevraagd naar een duikbrevet met duikervaring, het niveau en de medische conditie. Tussen het duiken door is er voldoende tijd voor andere activiteiten. Op de boot kan gebruik worden gemaakt van de whirlpool.

De chef-koks op de boot bereiden eersteklas maaltijden voor dat uit mix bestaat van de locale, internationale en Europese keuken. Alle hutten op de boot hebben elk een oppervlakte van minimaal 15 m2.

galapagos cruise darwin buddy


Bootspecificaties

Klasse Luxe
Bouwjaar 2011
Laatste renovatie n.v.t
Lengte 36,7 meter
Breedte 8,2 meter
Snelheid 12 knopen (22 km/uur)
Crewleden 10
Niveau van gids 2 of 3*
Capaciteit 16
Aantal hutten 8
Eigen badkamer ja
Airconditioning ja
Warm water ja
Algemene ruimtes gezamenlijke eet- en leefkamer, 2 verschillende duikdekken, zonnedek en whirlpool
Mogelijkheid tot duiken    ja


* De autoriteiten van het Nationaal Park van de Galápagos hebben de gidsen ingedeeld in 3 verschillende niveaus. Gidsen in niveau 1 zijn bekwaam maar weinig ervaren. Gidsen die vallen in niveau 2 hebben meer ervaring en de gidsen in niveau 3 hebben de meeste ervaring.


Vraag uw offerte aan

Lees verder...

Beschrijving van de Galapagos Eilanden

Lees verder...

4 bootklassen

Lees verder...

4 boottypen

Lees verder...

Verlengen van uw verblijf

Lees verder...

Dag duikexcursies

Lees verder...

Vlucht en overige informatie

Lees verder...

Wanneer de Galapagos Eilanden bezoeken?

Lees verder...