Rondreis: Bolivia 2 20 dagen, 19 nachten

Reis van Santa Cruz naar La Paz

v.a. 1695

Deze reis is zo opgebouwd dat u geleidelijk naar hoger gelegen gebieden reist en op deze manier zo goed mogelijk went aan de hoogte.

U start in Santa Cruz, de tweede stad van Bolivia en gelegen in de oostelijke laaglanden. Santa Cruz heeft net zoals de hoofdstad La Paz een internationaal vliegveld.
De eerste week reist u door een prachtig landelijk gebied met kleine dorpjes waar de tijd soms stil lijkt te hebben gestaan. De tweede week staat in het teken van de mooie koloniale stad Sucre, de mijnstad Potosí en de uitgestrekte zoutvlakte en kleurrijke meren bij de stad Uyuni. De derde en laatste week bezoekt u de hoogst gelegen hoofdstad ter wereld La Paz en de hooglanden met het Titicacameer en het Zonne-eiland. 
De reis eindigt in de hoofdstad La Paz.

Bolivia rondreis, duiven en mensen op het centrale plein van la paz Bolivia rondreis, uitzicht op de zilverberg in Potosi Bolivia rondreis, rode daken en kerktoren in de stad SucreBolivia rondreis, entree van de ruines van Tiahuanaco Bolivia rondreis, visueel bedrog met 2 blikjes bier op de zoutvlakte van Uyuni Bolivia rondreis, uitzicht over meer en bergtoppen met sneeuw op de Altiplano


Hoe stelt u uw Bolivia reis samen?

Lees verder...

Uw Bolivia reis offerte aanvragen

Lees verder...