Bouwsteen natuur: Zoutvlakte Bolivia Uyuni 3 dagen

Reis naar Salar de Uyuni en andere natuurlijke hoogtepunten

v.a. 210

Het stadje Uyuni is de uitvalsbasis voor excursies naar de grootste zoutvlakte van Bolivia, de Salar de Uyuni. In het stadje zelf is niet veel te zien. Deze 3 dagen durende bouwsteen voert u naast de zoutvlakte van het ene naar het andere spectaculaire landschap. 
Het gehele jaar kunt u vanuit Uyuni excursies maken en de zoutmeren bezoeken. Gedurende 3 dagen reist u met maximaal 6 toeristen en een Spaans sprekende chauffeur door deze mooie landschappen. In de natte maanden (november tot februari) komt er een laag water op de zoutvlakte te staan. De jeeps kunnen dan niet overal komen. De zoutvlakte ziet er in de natte tijd anders uit, maar is ook dan nog zeker de moeite waard.

Bolivia reis, Een rij jeeps rijdend over de Salar de Uyuni Bolivia reis, vicuñas aan het grazen op de rand van de Salar de Uyuni Bolivia reis, iitzicht op een vulkaan in zuid west BoliviaBolivia reis, grens op grote hoogte tussen Bolivia en Chili Bolivia reis, flamingo's in een meer op de Altiplano met op de achtergrond mooie bergen Bolivia reis, vos rondzwervend op de kale vlakte van de Altiplano


Hoe stelt u uw Bolivia reis samen?

Lees verder...

Uw Bolivia reis offerte aanvragen

Lees verder...